TOGG'un ilk sahipleri çekilişle belirlendi! İşte şanslı isimler

Yerli ve milli otomobil Togg için sipariş hakkı kazanan asıl ve yedek talihliler açıklandı. Sonuçlar 22.30'da Togg'un web sitesinden yayımlandı. TOGG kura sonucu ve isim listesi sorgulama ekranı yazımızda...

TOGG'un ilk sahipleri çekilişle belirlendi! İşte şanslı isimler
Yayınlanma:
Güncelleme:

Yerli ve Milli TOGG

Türkiye'nin milli otomobili Togg, yola çıkmadan önce artık son viraja yaklaşıyor. Saat 21.00'de ülkenin otomobili için çekiliş yapıldı ve sonuçlar büyük bir bekleyiş ve heyecanın ardından saat 22.30'da Togg'un internet sitesinde açıklandı.

16 Mart - 27 Mart tarihleri ​​arasında Trumore uygulaması ve Togg's web sitesi üzerinden ön sipariş sürecine katılan 177.467 kişi, noter huzurunda gerçekleştirilen dijital çekilişe katılmaya hak kazandı.

Togg'un web sitesinde ve Trumore uygulamasında ön sipariş numaralarının yanı sıra adlarının ve soyadlarının ilk harfleri sıralı bir listede gösterilen kullanıcılardan, şanslı 20.000 kişi T10X için ön sipariş verme şansına sahip olacak. 2023 yılında teslim edilecektir. Birincil ve yedek listelerde yer almayan kullanıcıların yaptıkları avans ödemeleri (60.000 TL) Trumore cüzdanları üzerinden iade edilecektir.

20 Bin Kişilik Yedek Listenin Belirlenmesi

Şanslı 20.000 kullanıcının yanı sıra çekiliş sonuçlarına göre 20.000 kişilik yedek liste de belirlenecek. 2023 yılında planlanan teslimatların iptal edilmesi durumunda yedek listedeki kullanıcılarla iletişime geçilecektir.

Ancak 2023 teslimatları için yedek listeden ana listeye geçmeyenler, Ocak 2024'te duyurulacak yeni paket ve konfigürasyon seçenekleriyle T10X siparişi verebilecek.

Beklenilen Ek Süre Kadar Garanti ve Trugo'dan Aylık 85 Kws Enerji Dolum Hakkı Müjdesi

Çekiliş sonuçları açıklandığında asıl ve yedek listelere katılmaya hak kazanan 40.000 kullanıcı, akıllı cihazlarını alana kadar çeşitli ayrıcalıklara sahip olacak.

Nisan ayından itibaren kullanıcılar, Trugo üzerinden teslimat yapılana kadar hesaplarına ek bir garanti süresi eklenecek ve ayrıca enerji dolumu için aylık 85 kW (WLTP ~ 500 km kilometre eşdeğeri) ödenek alacaklar.

Ön sipariş verme hakkı kazanan kullanıcılar, kalan tutarı avans düşülerek, belirtilen tarihte akıllı cihazları teslim edildiğinde ödeyeceklerdir.

TOGG'un Kura Sonucu ve İsim Listesi Sorgulama Ekranına Ulaşabilirsiniz

TOGG Kazanları

İlgili Haberler

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.