Yavuz, ATB İş Merkezi esnafıyla buluştu

Ankara Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Faik Yavuz, ATB İş Merkezi’nde yaşanan yangında zarar gören iş yeri sahipleri ve kiracılarıyla, bilgilendirme toplantısında bir araya geldi.

Yavuz, ATB İş Merkezi esnafıyla buluştu
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Faik Yavuz, ATB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şemsettin Aktuğlu, ATB Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Altınışık, Hasan Ersan ve Murat Başar, ATB İş Merkezi’nde yaşanan yangında zarar gören iş yeri sahipleri ve kiracılarıyla, bilgilendirme toplantısında bir araya geldi. ATB Başkanı Yavuz ve ATB İş Merkezi Başkanı Mustafa Bakiler yangından zarar gören esnafın sorularını yanıtladı.

ANKARA’YA ÖRNEK MERKEZ

Başkan Mustafa Bakiler, ATB İş Merkezi’nin Ankara’ya örnek bir iş merkezi olduğuna vurgu yaparak, “ATB İş Merkezi 2003’de hizmete girdi ve mimari olarak çok büyük bir eser. Bu eserde en çok katkısı olanlardan birisi ATB Başkanı Faik Yavuz ve zamanın ATB Yönetimidir. Ben kendilerine bu modern eseri Ankara’ya kazandırdığı için ve devamında buraya olan katkı ve destekleri için çok teşekkür ederim” dedi. Başkan Bakiler, rapor ve etüt çalışmalarının devam ettiğini, yapılacak çalışmalar sonucunda hem iş yeri sahibini hem de iş yerinde esnaflık yapan kiracıları mağdur etmeyecek şekilde bir dayanışma modeli üzerinde çalışma yapılacağını belirtti.

YAVUZ’DAN DESTEK SÖZÜ

Ankara Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Faik Yavuz da soru cevap kısmından önce yaptığı kısa açılış konuşmasında, ATB İş Merkezi’nin hayata geçiş sürecini anlatarak, yangından etkilenen esnafa destek sözü verdi. ATB Başkanı Yavuz konuşmasında şu görüşlere yer verdi, “Ben burada hem Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ni hem de Ankara Ticaret Borsası'nı temsilen bulunmaktayım. Hepinize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. En büyük tesellimiz can kaybının olmayışı. Gerisi bir şekilde çözülür. Sizlere aynı zamanda Birlik Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’nun selamlarını ve geçmiş olsun dileklerini iletiyorum. Dün kendisiyle beraberdik ve o da her türlü desteği sağlamaya hazır olduğunu” söyledi.

ZOR ZAMANLARDA HEP EL ELE KOL KOLA OLDUK

Buranın 2001’de ihalesi yapıldığında o günün şartlarına göre en iyi malzemeyi en iyi projeyle buluşturduk. AB standartlarında bir proje ve civardaki en iyi çalışan iş merkezlerinden biri. Fakat maalesef isterseniz nazar deyin, isterseniz kaza burada bu çapta bir yangın çıktı. Bunun sonucunda da 12 iş yerimiz ağır hasar aldı. Biz Türk Milleti olarak zor zamanlarda hep el ele kol kola olduk. Bu badireyi de yine bu şekilde atlatırız. Henüz raporlar da tam olarak ortaya çıkmış değil, ama biz buraya sizin görüş, öneri ve isteklerinizi dinlemeye geldik. Elimizden ne geliyorsa size destek olup kol kola yaralarınızı sarmaya geldik. Mümkün olan en hafif şekilde bu olayın üstesinden gelmek için çabalayacağız”  dedi. Açılış konuşmalarının ardından Başkan Yavuz ve Bakiler, esnaflardan gelen soru ve istekleri yanıtladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.