Yüksek İhtisas Üniversitesi’nde “40 Fikir Bi Fayda” buluşması

40 Fikir Bi Fayda Grubu, Ankara Balgat’taki Yüksek İhtisas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Paç’ın davetlisi olarak üniversiteyi ziyaret etti.

Yüksek İhtisas Üniversitesi’nde “40 Fikir Bi Fayda” buluşması
Yayınlanma:
Güncelleme:

OSİAD Onursal Başkanı İÇASİFED Genel Başkanı ve 40 Fikir oluşumunun kurucusu, iş insanı Mehmet Akyürek ve kendi alanında başarılı firma sahiplerinin oluşturduğu Başkanlığını Eser Memiş' in yürüttüğü 40 Fikir Bi Fayda Grubu, Ankara Balgat’taki Yüksek İhtisas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Paç’ın davetlisi olarak üniversiteyi ziyaret etti.

BİLİMSEL DÜŞÜNCE İLKEMİZ OLACAK

Tıp Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Meslek Yüksekokulu ile eğitim veren Yüksek İhtisas Üniversitesi’nin bölümleri ve programları ile ilgili bilgi veren Rektör Prof. Dr. Mustafa Paç, “Yüksek İhtisas Üniversitesi olarak Türkiye’nin önde gelen sağlık üniversitelerinden biri olma hedefi ile yolu çıktık. Bilimsel düşüncenin, kalitesi yüksek eğitim ve öğretimin standart olarak benimsendiği üniversitemizde, sağlık dünyasına donanımlı profesyoneller yetiştirmek yegane amaçlarımızdandır” dedi.

AKYÜREK: TEORİK BİLGİLER STAJLA DESTEKLENMELİ

Hızla değişen ve gelişen sağlık sektöründe, her geçen gün daha fazla hissedilen profesyonel sağlık çalışanı gereksinimi için eğitim veren Yüksek İhtisas Üniversitesi ile Kırşehirli iş insanlarının oluşturduğu “40 Fikir Bi Fayda” grubunun ortak paydada fayda sağlayacak ileriye dönük projelerinin konuşulduğu ziyarette, Mehmet Akyürek “Profesyonel hayata adım atmadan önce öğrenciler teorik bilgilerini, stajlarla desteklemeli, pratik bilgi ve tecrübeye de sahip olmalı” dedi.  Ziyaretin sonunda Rektör Prof Dr. Mustafa Paç,“40 Fikir Bi Fayda” grubunun üyelerine ve Mehmet Akyürek’e ziyaretleri ve değerli fikir paylaşımları için teşekkür etti, verimli işbirlikleri geliştirebilmek temennisinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.