Emre Mor, Galatasaray'a tamam dedi!

Cim-Bom`un transfer listesinin ilk sırasında Celta Vigo`da mutsuz olan Emre Mor yer alıyor.

Emre Mor, Galatasaray'a tamam dedi!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim`in istediği Emre Mor, sarı-kırmızılı takımın teklifini kabul etti.

Süper Lig`de mutlu sona ulaşan Galatasaray, gelecek sezonun kadrosunu inşa etmek için kolları erken sıvadı. Bu sene Şampiyonlar Ligi`nde mücadele edecek olan Cim-Bom`un transfer listesinin ilk sırasında Celta Vigo`da mutsuz olan Emre Mor yer alıyor.

EMRE MOR TEKLİFİ KABUL ETTİ

Devler Ligi`nde oynamayı çok isteyen 21 yaşındaki genç yıldız, Sarı-Kırmızılı takımm teklifini kabul etti. Emre Mor`un bu teklifi kabul etmesinde diğer önemli faktör ise Galatasaray`ın Teknik Direktörü Fatih Terim.

Bilindiği gibi genç oyuncuyu ilk kez milli takıma çağıran isim de Fatih Terim olmuştu. Emre Mor, tecrübeli çalıştırıcı ile çalışmayı çok istiyor.

GALATASARAY`DAN BAŞKA KİMSE İSTEMİYOR

Emre`den `Evet` cevabı alan Sarı-Kırmızılı yönetim Celta Vigo ile görüşmelere başladı. İspanyol Kulübü, Borussia Dortmund`a 13 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek aldığı Emre`den fazla zarar etmek istemiyor.

Celta Vig`o`nun bu nedenle önceliği oyuncuyu bonservis bedeliyle satmak. Ancak G.Saray dışında Emre için kulübe gelmiş resmi teklif yok.

KİRALAMA BEDELİ 2 MİLYON EURO

UEFA`nın kıskacında olan Cim-Bom da Emre`yi 1 yıl kiralamayı hedefliyor. İspanyol kulübe ise sözleşmeye satın alma opsiyonu koydurmak istiyor. Bu konuda görüşmeler devam ediyor. Aslan`ın 2 milyon euro civarında bir kiralama bedeli önereceği öğrenildi. (Kaynak: AKŞAM)

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.