Erdoğan muhtarlara seslendi, Kılıçdaroğlu'na sert çıktı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda muhtarlara seslendi. Erdoğan'ın hedefinde CHP...

Erdoğan muhtarlara seslendi, Kılıçdaroğlu'na sert çıktı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Erdoğan'ın açıklamalarından önemli satırbaşları şunlar:

Bizim muhtarlarımızla muhabbetimiz birilerini fevkalade rahatsız ediyor. Öyle ki işi beni eleştirmek adına muhtarlarımızı tahir etmeye aşağılamaya kadar vardırıyorlar. Bir casusluk davasında yargılanan konsolosu eleştirmiştim.

Güya bir mizah dergisi benim muhtarımızla yanak yanağa resim çektirdiğimizi gösterip aklın sıra biz böyle fotoğraf çektiririz siz ancak muhtarlarla ancak siz çektirirsiniz demek istiyorlar.

(İşte Erdoğan'ın isim vermediği o dergi)

Bu kafa kendisini aydın ve solcu olarak tanımlar ama aslında bunlar millet düşmanının önde gidenidir. Bu topraklara ait ne varsa hepsine ihanet içindeler. Dün ayağındaki çarığı, belindeki kuşağı, başındaki kasketi nedeniyle Ankara'ya koymayan kafa ile benim muhtarımla yanak yanağa fotoğrafımı basan kafa aynı kafadır. Bunların demokratlığı milletsiz demokratlıktır. Şu millet olmazsa Türkiye'yi ne güzel yönetiriz diyorlar.

Biz rahat yine koltuklarımızda oturalım Cumhurbaşkanı hata yapsın halkın gözünden düşsün. Ya da üst akıl bir talimat versin bunları devirsin ahali de mecburen bizi iktidar getirsin. Hatta cinsi sapıklara dahi bel bağlamışlar.

KILIÇDAROĞLU'NUN SÖZLERİNE SERT TEPKİ

Ana muhalefetin başkanı çıkıyor konuşuyor. Ben onun şahsına değil onun şahsında başında bulunduğu partideki hanfendilere çağrı yapıyorum. Karaman'dan sonra ülkenin dört bir yanında olaylar başladı diyor. Sabah akşam müslümanlıktan dinden imandan bahsettiler. Dinime küfreden kişi müslüman olsa bari diyor. Aile Bakanımıza gaiz ifadelerle bahsediliyor. Dün bu ifadeler sansürlenerek ifadeler veriliyor. Ana muhalefetin üzerinden siyaset yapmaya çalıştığı cinsi sapık adalete hesap veriyor. Peki bu siyasi sapıkları ne yapacağız.

Kaset olmasaydı bu partinin başına gelecek ne hali vardı ne mecali vardı. Takiyenin yalanın her türlüsü var. Bunlardan siyasetçi olmaz. Adam adam gibi adam olana prim verir benim milletim.

Bunlara benim milletim iktidarı teslim eder mi? Muhalefet partilerinin iktidar olmak gibi dertleri yok zaten. Bu kadar sorumluluk bizim muhalefeti bozar.

GEREKİRSE BAZI BÖLGELER TAMAMEN BOŞALTILABİLİR, BİNALAR UZAKTAN YIKILABİLİR

Türkiye kendi toprakları içinde ve hemen yanı başında yaşanan dünyanın en büyük terör tehditlerinin hedefi haline gelmiştir. Güneydoğu'da bazı şehirlerimizin mahallelerinde yaşanan olaylar halkımızın hayatı olumsuz etkileniyor hem de şehitlerimiz yüzünden içimiz sızlıyor. Sınıra bitişik ilçelerdeki operasyonlar tahkimatlar yüzünden yavaş ilerliyor. Şu anda özellikle Nusaybin'de böyle bir sıkıntı yaşanıyor. Biz sivil vatandaşlarımızın zarar görmemesi için hassasiyet gösterdiğimiz için bazı sorunlarla karşılaşıyoruz. Gerekiyorsa operasyon yapılan yerlerin tamamen boşaltılması binaların uzaktan yıkılması yoluna gidilebilir.

Son zamanlarda bu sebeple şehit verdiğimiz görülüyor. Önceki gün şehit olan binbaşı Turgay Çelik ve Astsubay Selçuk Karabakla'ya Allah'tan rahmet diliyorum. Rabbim cennetiyle cemaliyle müşerref kılsın.

Birilerinin yaşayacağı başka toprakları olabilir. Ama bizim gideceğimiz başka yer de niyetimiz de yok. Bu böyle biline. Milletimizin birliğini hedef alanlar üzerine bastıkları toprağın bir de altına baksınlar.

Kendi paçavralarını bayrağımızın yerine dikmek isteyenler onları ancak kefenlerinde kullanabilirler.

5 DAİMİ ÜYENİN 5'İ DE HRİSTİYAN

Hala ülkemizde içeride ve dışarıda verdiği mücadeleyi anlamayanlar var. Biz oynanan oyunların farkındayız. Dünya 5'ten büyüktür diyorum. Uluslararası kurumların yeniden yapılandırılmasını talep ediyorum. 196 ülke var BM'de. Ama hepsinin kaderi 5 ülkenin ağzında. 5 ülkeden 1 tanesi hayır diyorsa siz oradan karar çıkaramazsınız. Böyle adalet olur mu ya.. Bu 5 tane daimi üyenin hepsi de hristiyan. Bakıyorsunuz tek başına Rusya ve Çin hayır diyor iş bitiyor.

Dünyada 1 milyar 7 milyon müslüman var ama BM Güvenlik Konseyi'nde bir tane üyesi yok. Bunu söyledi diye ben diktatör oldu diyor. Birileri söylemese de ben bunu söylemeye devam edeceğim.

Tazehurmatu'da DAEŞ kimyasal silahlarla Türkmenlere saldırdı. Türkiye olarak Türkmenlere her türlü desteği verdik. Türmen ve Şii tüm Türkmenler bizim kardeşlerimizdir. Azerbaycan ve Ermenistan arasında devam eden çatışmalar... Silahların susmacı için atılan adımlar umarım Ermenistan tarafında da karşılık bulur. Karşılık bulmazsa bunun vebali Ermenistan'a aittir. Rusya Türkiye taraf tutuyor diyor. Azerbaycan ve Ermenistan arasında bir taraf aranaccaksa bu Rusya'dır. Rusya Ukrayna'da da Gürcistan'da da Suriye'de de taraf olmuştur.

Dert Akdeniz'd eotorite kurmak. Dünya kamuoyunda Türkmenlere yönelik kimyasal saldırıya dair tepkiler var mı? Maksat kimyasal silahla mücadele değil.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.