Enver Baltaş

Enver Baltaş

Ermeni soykırımı

Ermeni soykırımı

30-40 yıl geç kalmışız. Çünkü hiç birisini tarihçiler ile sorgulama ve tarihçilere bırakma gibi bir düşüncesi yok. Bu yalana herkes inanmış, hiçbirisi birde Türkleri dinleyelim demiyor. Hiçbirisi bizim arşivlerime bakma zahmetin bulunmuyor. Her şeyi bırakın içimizdeki bazı Ermeniler tarafından satın alınmış tarihçilerin bile bunu söylemesi çok acı. Bu konuda Ermenilerin elinde hiçbir delil, kanıt ya da döküman yok. Sadece yorum yapıyorlar ve 1001 gece hikayeleri gibi bir çoğu uydurma hikayeler anlatıyor. İçimizdeki sözde tarihçiler bile "şuradan şuraya gönderilmiş bu soykırımdır" diyor.

Oysa Osmanlı ve Türkiye arşivleri açık, birçok ülkenin konu hakkında yazışmaları alınan tedbirler hakkında belgeler mevcut, Anadolu'da katledilen birçok masum insanın resimleri ve görgü şahitleri mevcut. Nedense içimizdeki tarihçiler Ermenilerin öldürdüğü masum Anadolu insanı için bir yorumda bulunmuyorlar, çünkü bizim insanımız onlar için Ermeniler kadar değerli değil.

Yine bu satın alınmış sözde tarihçiler Türkiye'de herhangi bir foruma yada sempozyuma katılma cesaretinde bulunamıyorlar. Bunun sebebi ihanet ettikleri Türk halkının yüzüne bakmaya utanmaktan değil, kafasına bozuk yumurta veya domates yeme korkusundan. Ölenler oldu, hatta eşkiya tarafından da öldürülenler oldu ancak bu öldürmeler tek taraflı değildi ve devlet eliyle yada askerin eliyle öldürme soykırım olmadı.

Kaç cephede savaşan ve ülkesini namusunu korumaktan başka düşüncesi olmayan Türk milletinin işi gücü bırakıp Ermenileri öldürmesi imkansızdır. Techir ve göçün amacı, tavan yapmış gerginliği iç savaşa dönüşmeden önlemekti. Bunun için güvenli yerlere gönderildiler. Bugün Türkiye dışında yaşayan bu Ermeniler nasıl olup ta 5 milyon insan Anadolu'da ölürken sağ kaldıklarını sorgulamıyorlar.

Yaptıkları adi bir iftira kampanyası ve adice ırkçılık, bu onlarında sonu olacak zira bizler burada olduğumuz sürece asla bu konuda Ermenilere ve içimizdeki sahtekarlara fırsat vermeyeceğiz. Anadolu insanının yanık bağrını bir kenara bırakıp 80.000 Ermeninin ölmesini 5 milyon Türk evladının katledilmesinden çok görenlere sadece lanet olsun diyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Enver Baltaş Arşivi