Etimesgutlu işadamları iftarda bir araya geldiler

Etimesgut Sanayici İşadamları Derneği’nin (ESİAD) düzenlediği iftar yemeği siyaset ve iş dünyasını bir araya getirdi.

Etimesgutlu işadamları iftarda bir araya geldiler
Yayınlanma:
Güncelleme:

Etimesgut Sanayici İşadamları Derneği’nin (ESİAD) düzenlediği iftar yemeği siyaset ve iş dünyasını bir araya getirdi. Yemeğe Etimesgut AK Parti İlçe Teşkilatı, Etimesgut CHP İlçe Teşkilatı, Etimesgut MHP İlçe Teşkilatı, Etimesgut Yeni Parti İlçe Teşkilatı ve siyasi partilerin Ankara milletvekili adaylarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

HEDEFİMİZ LİDER BİR DERNEK OLMAKTIR

1 sene önce faaliyete geçen ve temel amacın Etimesgut ve Etimesgutluya hizmet etmek olduğunu belirten ESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Ünal iftar programında yaptığı konuşmasında; Sivil toplum kuruluşlarının zaten amacı esnafın, sanayicinin, işadamının, yaşanılan ilçenin sorunlarının çözülmesi noktasındadır. Etimesgut’ta mesleki veya kurumsal anlamda faaliyet gösteren örgüt sayısı az. Bunların başında inşaat müteahhitleri derneği, emlakçılar derneği geliyor. Bölgemizin tüm meslek gruplarını kapsayan bir çatı derneğe ihtiyacı vardı. Kurduğumuz bu dernekle de bu açığı giderebileceğimize inancımız tamdır. Hedefimiz lider bir dernek olmaktır” dedi.

BİRLİK OLURSAK BÜTÜN SORUNLARI ÇÖZEBİLİRİZ

Etimesgut’ta birçok noktada tespit ettikleri eksiklikleri tamamlamak derneğimizin hedefleri arasında yer alacak diyen Dernek Başkanı Köksal, “Bireysel anlamda yapamayacağımız şeyleri, birlik ve beraberlik sağlayıp daha kurumsal şekilde yapabilmek gayesiyle hareket edeceğiz. Kaymakamımızla, belediye başkanımızla, ilçe emniyet müdürümüzle, vergi dairesi müdürümüz ile görüşerek kimden hangi noktada yardım alabiliriz, neler yapabiliriz bunları ortaya koyacağız” dedi. İftar Programlarına katılan konuklarına teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.