Ferhat Ünal

Ferhat Ünal

Fazilet Durağı!

Fazilet Durağı!

3 farklı birimden maaş alıp, Ak troller organize olup “OTOBÜSLERE” binmişler diyen CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Sözcüsü Murat Ongun Ulaşım AŞ’deki görevinden alındı. İstanbul'da Korona virüsünün yayılmasının en büyük sebeplerinden birisi de CHP'li Ekrem İmamoğlu’nun aldığı kararlardır.

Fazilet Durağı yalanımı başını yedi? Yoksa haksız yere çıkarılan işçinin ahı mıydı? En doğrusunu Allah bilir. Allah'ın adaleti bütün haksızlık yapanlar için er-geç tecelli eder.

Üç maaşlı Murat Ongun bir maaşını kaybetmiş çok yazık, ikinci Meltem Şişli vakası. Bu da itfaiyecileri seven CHP'li Meltem gibi göstermelik çıkış olmasın iyi kontrol ettiler mi? Daha bu başlangıç bunların hepsi görevden alınır.

Çünkü İstanbul şuan yönetilmiyor böyle devam ederse çok daha vahim durumlar yaşanır. İstanbul’u yönetecek kapasiteleri yok üstelik o kişinin “Merkezi hükümet” kelimesini kullanması tam bir talihsizliktir ve buna el atılmalıdır.

Aslında İBB'yi aldıkları iyi olmuş. Beceriksizlikleri bir bir ortaya çıkıyor bu gördüklerimiz. Görmediğimiz belki de çok ziyan vardır. Virüsü bulaştırmak için ellerinden ne geldiyse yapıyorlar.

İstanbul acı çekiyor. 17 yıldır iktidar olan bir partiye oy verenlere Ak Koyun, troller, aktroll diyen Murat Ongun, hiç iktidar olamayan partiye durmadan oy verenlere ne demeli?

İBB Ekrem Başkan, Murat Ongun'u görevden almış. Millete paralı trol, senarist, kumpasçı gibi yakışıksız kelimeler kullanırsan olacağı bu. Ama durun bu bir şey değil, yaklaşıyor yaklaşmakta olan:)

HERŞEY GÜZEL OLACAK

Vakaların tespitleri yapıldığında İETT kullanan tüm vakaların virüs yaydığı tespit edilirse bu bir cinayettir sorumlusu da Murat Ongun ve Ekrem İmamoğlu’dur. İnsanlar sokakta yürürken bile sosyal mesafe kuralına dikkat etmeleri gerekirken, sosyal mesafe kuralını ihlal eden vatandaşlara idari ceza uygulanırken Murat Ongun otobüs sefer sayılarını azaltmasını savunarak zekamızla dalga geçiyordu.

İETT buz dağının görünen yüzü. 47 kişi aynı durakta bindi, organize kötülük yalanını çürüten Gazeteci Kenan Kıran, her gün dolu dolu otobüs ve Metrobüs seferlerini paylaşan Mücahit Birinci sonunda Murat Ongun'un görevine son verdirdiler. Abi bıkmadan usanmadan yaza yaza adamı yerinden ettirdiniz. Nedir bu adamın sizden çektiği:))

Ha gayret abi, bu adam İstanbul’u terk edecek sayenizde:) yani mümkünse memleketi toptan terk etse iyi olur. Kenan Kıran, ısrarla, yayınlamasını istediği Fazilet Durağı görüntülerini yayınlayamayan İmamoğlu, çareyi Murat Ongun'u görevden almakta buldu lakin, çare değil!

Görüntü olunca belki gafillere bir ayılma hali gelir derken, Murat Ongun ve İBB'nin yalanı MOBESE'ye takıldı. Başarısız yönetilen İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve toplu taşıma virüsün İstanbul’da hızlı yayılmasında etkili oldu. İBB Belediye Başkanı bu skandal karşısında sadece Murat Ongun'u görevden almakla yetindi. Çünkü, Ekrem İmamoğlu’nun yerine İstanbul’u o yönetiyor.

Herkes İmamoğlu tatildeyken kimin belediyeyi yönettiğini biliyor. İBB bugüne kadar hiçbir belediyecilik tecrübesi olmayan birisi yönetilmiş. Satrançta bilirsiniz ki “Şah” sıkışınca “Piyon” feda etmesi kolaydır. Koskoca belediye nasıl böyle birine emanet edilir onu da siz anlayın, ben anlayamıyorum.

Habertürk moderatörü Didem Arslan Yılmaz, tartıştığı İSPARK işçisini, Murat Ongun'a şikayet edip işine son verdirmiş, Murat Ongun ve Didem Arslan bir işçinin ekmeğiyle oynamıştılar onu da unutmadık.

Görgü tanığı ifadesinde küfür ettiğinizi, tükürdüğünüzü, ben kimim diye efelendiğinizi söylemiş, sonrasında Murat Ongun arayıp İSPARK işçisini kovdurduğunuz hakkında iddialar var.

Didem Arslan, olayı doğru olsun veya olmasın, İSPARK çalışanı çıkarıldı mı? 6 yıllık çalışan bu sebeple mi çıkarıldı? Neden çıkarıldı? Bunun açıklamasını yapmak zorundasınız. Böyle bir şey nasıl olabilir ya insanların aç kalma, ölme korkusu yaşadığı bu günlerde sırf diğeri ünlü biri diye nasıl işten çıkarabilirsiniz bir babayı.

Otobüs, Metrobüsler tıka tıka doldurup, sonra vatandaşı trol ilan edip buna bir de “Organize Kötülük” diyen İBB Başkanı İmamoğlu. Kendi trolü Murat Ongun’u görevden aldı sonunda. Ama hala “Organize Kötülük” devam ediyor.

Eminim ki Murat Ongun'un görevden alınmasın da başka bir iş var. Boşuna seviniyoruz amaç Murat sen nasıl Metrobüsleri bu hale getirdin nasıl binenlere trol dedin falan değil. İmamoğlu veya herhangi bir CHP’li böyle bir şey yapmaz. Ya iç hesaplaşma, ya da kamuoyuna yem atma.

Emin olun ki eğer bu kendi içlerinde bir hesaplaşma değilse Murat Ongun 'un maaşı bırakın düşmeyi yükselir bile:))

Bu otobüs ve Metrobüste ki sosyal mesafenin korunması sağlanmadı veya sağlanamadı kasıtlı veya değil. Bu Murat Ongun isimli kişinin görevden alınması Ekrem İmamoğlu’nu kurtarır. Görevi gerektiği gibi yapmadı bizde aldık diyebilir.

Ama asıl soru şu?

1) Böyle bir kritik dönemde şikayetler bir aydan fazla süredir var. Şimdi mi fark edildi bu sıkıntının çözülemediği?

2) Bu arkadaşa üç müdürlük verirsen hakkıyla başaramayacağı zaten belli değil mi?

3) Büyük görevleri kendi isteyip, ben başarımım mı dedi?

Bunlar yavaş yavaş gidecek bunların ve İstanbul'un bunlar iyi günü. Bu günleri bile mumla arayacaksınız, mumla, Bir hastane yolu yapmayanlardan bu saatten sonra hiçbir şey olmaz. Meltem Şişli bayanı da aldık demişlerdi yalan çıktı. Ulaşım AŞ’den alır başka yere atar.

Ulaşım A.Ş.’den kovuldun evet ama yetmez. Diğer görevlerinden de kasıtlı, toplu bir görevden alınma seni bekliyor. Sayın Murat Ongun, İBB sözcülüğü ve Medya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden istifa etmelisin. Bir olgun davranış daha bekleriz kendisinden))

Bunlardan hizmet beklemek. Öküzden buzağı doğurmasını beklemektir. Yerine gelen daha beter demedi demeyin. Hiç unutmayın giden geleni aratır. Keşke kalsaydı başarılı bir şekilde yönetemiyordu üzüldüm gitmesine:)))

Bence 47 kişilik tören ekibi ile sabah 06.00 da Fazilet Durağına çelenk bırakılmalı. Ne Fazilet Durağı be tüm Türkiye öğrendi. İstanbul’a gelince ilk iş Fazilet Durağı sonra Taksim filan gezerim:))

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ferhat Ünal Arşivi