Fethi Yaşar: Benim sevdam halk sevdası

Üçüncü kez belediye başkanlığı için aday gösterilen Başkan Fethi Yaşar Yenimahallelilere seslendi.

Fethi Yaşar: Benim sevdam halk sevdası
Yayınlanma:
Güncelleme:

Fethi Yaşar, “Benim sevdam halk sevdası, benim sevdam Mustafa Kemal Atatürk sevdası. Ben insanları ayırt etmem, kimsenin hakkını yemedim, yedirtmem. Bana oy verenlerin, bana sahip çıkanların başını Yenimahalle sokaklarında dik gezdirdim” dedi.

ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Cumhuriyet Halk Partisi tarafından 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerinde üçüncü kez aday gösterilen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Yenimahalle halkının bana vermiş olduğu yetki ile 10 yıldır hiçbir mahalleyi sokağı es geçmeden hizmet ediyor, vatandaşın huzuru ve mutluluğu için çalışıyorum. Belediye Başkanlığı siyaset yapma yeri değildir. Hiç kimseyi ötekileştirmeden, bize oy verdi vermedi demeden, barış ve kardeşlik duygusu içerisinde ilçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımıza eşit hizmet götürerek çalıştık. Çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

BANA GÜVENENLERİN BAŞINI ÖNE EĞMEDİM

Başkan Yaşar, “Benim sevdam halk sevdası, benim sevdam Mustafa Kemal Atatürk sevdası. Ben insanları ayırt etmem, kimsenin hakkını yemedim, yedirtmem. 10 senedir Yenimahalle Belediye Başkanı olarak bana oy verenlerin başını öne eğdirmedim. Bana oy verenlerin, bana sahip çıkanların başını Yenimahalle sokaklarında dik gezdirdim. Yenimahalle'nin kaynaklarını Yenimahalle'nin halkı için kullandım” şeklinde konuştu. 2009’da Yenimahalle’de yüzde 40,80’le belediye başkanı seçilen Fethi Yaşar, 2014 yılında ise yüzde 50.8 oy oranı ile ikinci kez Yenimahalle Belediye Başkanı seçilmişti.
 

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.