Fethi Yaşar'dan Hisarcıklıoğlu’na hayırlı olsun ziyareti

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Fethi Yaşar'dan Hisarcıklıoğlu’na hayırlı olsun ziyareti
Yayınlanma:
Güncelleme:

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti. 1 milyon 350 bini aşkın üyesiyle Türkiye’nin en büyük iş örgütü TOBB, 74’üncü seçimlerini 14-15 Mayıs tarihinde tamamladı. Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun tekrar başkan seçilmesiyle sonuçlanan seçim sonrası Yenimahalle Belediyesi Başkanı Fethi Yaşar, Hisarcıklıoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

TOBB ÇOK ÖNEMLİDİR

Yaşar, meslek disiplininin ve ahlakının korunması, ekonominin gelişmesi ve ülkenin kalkınması, çalışanlar ve işletme sahipleri arasındaki iletişimin sağlamlaştırılması açısından TOBB’un önemine vurgu yaptı. Yaşar “Odalar ve borsalar arasındaki birlik ve beraberliğin sağlanması, mesleklerin gerekli menfaatlere uygun icra edilmesinin, halka olan ilişkilerin devamlılığının sağlanması açısından tüzel kişiliğe sahip olan TOBB ülkemiz için büyük bir değerdir. Ülkemizin ekonomik olarak her zamankinden daha fazla refaha ihtiyaç duyduğu şu dönemde bu kuruluşların önemi belirgin hale gelmektedir. Bu nedenle böyle önemli bir göreve yeniden seçildiği için Rıfat Hisarcıklıoğlu’nu tebrik ederek başarılarının devamını diliyorum. Göreve geldiğim günden beri esnafın içinden gelmiş bir vatandaş olarak onların sıkıntılarının giderilmesi için çalışıyor, birlik, hoşgörü ve eşit yurttaş düşüncesiyle vatandaşa hizmet ediyoruz” dedi.

BAŞKAN YAŞAR’A TEŞEKKÜR

Fethi Yaşar’ın Yenimahalle için büyük bir değer olduğunu ifade eden Hisarcıklıoğlu, ilçeye yaptığı hizmetlerden ve kendisine yapmış olduğu ziyaretten ötürü Başkan Yaşar’a teşekkür etti.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.