Galatasaray’ın başarılarıyla gururlandık

Ankara Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği (1905 AGS)’nin yeni Yönetim Kurulu, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran’ı makamında ziyaretti.

Galatasaray’ın başarılarıyla gururlandık
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği (1905 AGS)’nin yeni Yönetim Kurulu, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran’ı makamında ziyaretti. 1905 AGS tarafından hediye edilen imzalı Galatasaray formasını gören Baran, koyu bir Fenerbahçeli olduğunu söyledi. Yurt dışı gezilerinde Galatasaray’ın maçlarını seyretme fırsatı yakaladığını da anlatan Baran, “Galatasaray’ın başarılarıyla gururlandık” dedi.

GURUR DUYUYORUM

ATO Başkanı Gürsel Baran’ı ziyaret eden 1905 AGS Başkanı Özgür Bayraktar’ın önderliğindeki yeni yönetim, ATO Başkanı Baran’a imzalı Galatasaray forması hediye etti. Galatasaray formasını gören Baran, kendisinin koyu bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu söyledi. Fenerbahçeli olmasına rağmen, yurtdışı gezilerinde Galatasaray’ın maçlarını seyretme fırsatı yakaladığını dile getiren Baran, anılarını 1905 AGS yönetimiyle paylaştı. Galatasaray’ın önemli başarılarına şahitlik ettiğini anlatan Baran, Galatasaray’ın Manaco’da Real Madrid ile oynadığı maçı seyrettiğini ve Galatasaray’ın Süper Kupa’yı almasına şahitlik ettiğini ifade etti. Baran, Galatasaray’ın başarılarıyla gururlandıklarını da kaydetti.

SPOR KARDEŞLİKTİR

Türk futbolu hakkında değerlendirmelerde bulunan Baran, Türk futbolunda yaşanan sıkıntılar hakkında yorumlarda bulundu. Baran, bazı isimlerin Türk futbolundan acil uzaklaştırılması gerektiğini kaydetti. ATO Başkanı Baran’a dernek ve dernek faaliyetleri hakkında bilgi veren 1905 AGS Başkanı Bayraktar ise, derneğin Türk sporunun gelişmesine katkı sağlamaya çalıştığını söyledi. Engelli bir sporcuya özel tekerlekli sandalye yaptırdıklarını dile getiren Bayraktar, “Spor ve rekabetin ötesinde bu ülkenin menfaatleri için çalışmalıyız” diye konuştu.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.