Genç ressamlar ASO’da buluştu

Ankara Sanayi Odası (ASO), özel bir sergiye daha ev sahipliği yaptı. Türkiye’nin çeşitli illerinde yer alan genç yetenekli ressamların eserleri, “Küçük İşler Karma Resim Sergisi” adı altında bir araya geldi.

Genç ressamlar ASO’da buluştu
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Sanayi Odası Kültür Merkezi’nde 42 genç nesil ressamın eserlerinden oluşan serginin açılışını ASO Başkanı Nurettin Özdebir yaptı. Serginin açılışına Özdebir’in yanı sıra ASO Başkan Yardımcısı Mehmet Doğanlar, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kudret Cabılar, Taipei Ekonomi ve Kültür Misyonu Direktörü Philip J.P. Fan ve çok sayıda sanatsever katıldı. Serginin açılışında konuşan ASO Başkanı Nurettin Özdebir, genç ressamların sergisine ev sahipliği yapmaktan mutlu olduklarını belirterek, “Ankara Sanayi Odası olarak mekanlarımızı sanatçılarımızla paylaşmaktan büyük keyif alıyoruz. Bir ülkenin gelişmesi ve kalkınması için sanata da önem vermesi gerekir. Bu anlamda sanata ve sanatçılara özellikle önem vermeye çalışıyoruz. Özellikle genç sanatçıların sergisine ev sahipliği yapmış olmaktan ayrı bir memnuniyet duyuyoruz” diye konuştu.

Ay sonuna kadar açık kalacak olan "Küçük İşler Karma Resim Sergisi"nde A. Oğuz Kaleli, Abdulaziz Özdemir, Ağıt Uğur Uludağ, Ahmet Burak Halıcı, Ahmet Doksanoğlu, Ali İrgin, Aliye Altunbilek, Alptekin Soy, Banu Taşkent, Çağlar Öztürk, Dilan Duymaz, Dilara Mataracı, Efe Kasaplar, Ekin Deveci, Feyzi Çelikten, Gizem Ünal, Gül Işıklar, Hakan Ada, Hakan Balaban, Kudret Türküm, Kübra Ergin, Mehmet Aksoy, Mehmet Babat, Murat Arslan, Müslüm Teke, Nazlı Işık, Neslihan Kıyar, Nur Yıldırım, Nuray Ekim Atmaca, Onur Arıkan, Orçun Çadırcı, Samet Öztürk, Sefa Çatuk, Selman Uzun, Semih Kocaarslan, Serdar Yılmaz, Utku Öksüz, Ümmühan Tunçtürk, Ünal Kuş, Veli Aras Yalçınkaya, Yasin Buyankara ve Zeynep Altuntaş Sonsuz’un 168 eseri sergileniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.