Hayırsever 'Robin Hood' Üsküdar'da ortaya çıktı

İstanbul’da dar gelirli vatandaşların olduğu mahallelerde yaptığı yardımlarla bilinen hayırsever, daha önce yardımda bulunduğu Üsküdar Kuleli’de yaşayan Vecihe Algül’ün yardım isteğine kayıtsız kalamadı.

Algül'ün, “Nişan, düğün yapacağım 3-5 milyar da verse iyi olurdu” sözleri karşılığında hayırsever, 5 tam altından oluşan 5'i bir yerde ile bin dolar yardımda bulundu. Öte yandan mahalledeki bakkala para ödeyerek borcu olanların borcunu ödedi.

İstanbul'un çeşitli ilçelerinde dar gelirli kişilerin yaşadığı gecekondu mahallelerinde bakkalların veresiye defterlerini satın alan ve vatandaşların evlerinin önüne içerisinde para dolu zarf bırakan hayırsever, kendisine yöneltilen isteğe kayıtsız kalmadı. Hayırsever, daha önce yardımda bulunduğu Üsküdar Kuleli Mahallesinde bulunan Vecihe Algül'ün, “Gerçekten ihtiyacım vardı. Düğün yapacağım, nişan yapacağım. 3 milyar 5 milyar da verse iyi olurdu. Eşim felçli. Nişanımız olacak, düğün yapacağım” sözleri karşısında tekrar harekete geçti. Vecihe Algül'ün evine hayırsever aracılığıyla gelen bir kadın, 5 tane tam altının kırmızı kurdeleye takılı olduğu 5'i bir yerde kolye ile içinde bin dolar bulunan zarf ve çikolata verdi.

İzlenme: 665
VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar