Gökhan Yıldırım Kore yolcusu

Dünyanın en hızlı büyüyen mobil oyun firması Netmarble, Kore Cumhuriyeti Türkiye Büyükelçiliği Kore Kültür Merkezi’nde düzenlenen 2’nci Kore Oyun Günü etkinlikleri kapsamında Paramanya Dünya Şampiyonası Türkiye Finalini düzenlendi.

Gökhan Yıldırım Kore yolcusu
Yayınlanma:
Güncelleme:

Dünyanın en hızlı büyüyen mobil oyun firması Netmarble, Kore Cumhuriyeti Türkiye Büyükelçiliği Kore Kültür Merkezi’nde düzenlenen 2’nci Kore Oyun Günü etkinlikleri kapsamında Paramanya Dünya Şampiyonası Türkiye Finalini düzenlendi. Türkiye finali sonrasında Türkiye’yi Aralık ayında Kore’nin başkenti Seul’deki GIGA Arena’da gerçekleşecek turnuvada temsil edecek 2 Türk oyuncudan birincisi rakiplerini eleyerek finalde kazanan oyuncu Gökhan Yıldırım oldu. 

ÇOK MUTLUYUM

Ankara’daki finale İstanbul’dan katılan Gökhan Yıldırım Kore’de Türkiye’yi temsil edeceğinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu, Paramanya’yı açıldığından bu yana oynadığını belirterek “Böylesine önemli uluslararası bir turnuvada ülkemi temsil edeceğimi hiç düşünmezdim. Benim için büyük sürpriz ve hayatımda unutamayacağım bir anı olacak. Çok heyecanlıyım Netmarble Türkiye ekibine teşekkür ederim” dedi.

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.