Gonca Vuslateri 60 kiloluk kıyafet giydi

Ünlü modacı Ertan Kayıtken'in

Gonca Vuslateri 60 kiloluk kıyafet giydi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Sosyal sorumluluk projelerine destek veren ünlü modacı Ertan Kayıtken, "Folkart Flowers&Towers" koleksiyon defilesi öncesinde oyuncu Gonca Vuslateri ile fotoğraf çekiminde bir araya geldi.

Başarılı oyuncu Gonca Vuslateri, "Sosyal sorumluluk projesi olunca 60 kiloluk elbisede giyiliyormuş. Güzel bir amaç için toplandık. Her sene yapılan organizasyona bu sene ben dahil oldum. Her ne kadar düz durmakta zorlansam da çekimi gerçekleştirdik" dedi.

18 Nisan’da İzmir’de yapılacak olan ve geliri Behçet Uz Çocuk Hastanesi Vakfı’na kalp cihazı ve kuvöz alınmak üzere bağışlanacak olan defile öncesi Raffles Otel’de ünlü fotoğrafçı Lara Sayılgan’ın objektifine poz veren başarılı oyuncu Gonca Vuslateri, "Folkart Flowers&Towers" koleksiyonundan parçaları tanıttı.

Çok özel manolyalardan hazırlanan bir gelinliğin de yer alacağı 45 kadın ve ayrıca 8 parça abiye erkek kıyafetinin olduğu koleksiyonda, ipek organzeler, şifonlar ve tüller ile görsel bir şölen yaşatılacak. Ertan Kayıtken "Enerjisi yüksek, doğayı modayla birleştirecek fantezi bir ruh olacak defilede.

Yine koleksiyon gibi enerjisi yüksek ve bu ruha uygun bir isim olan Gonca Vuslateri ile fotoğraf çekimi yapmak beni heyecanlandırıyor. Çocuklara bir nebze olsa fayda sağlamak için bir araya gelmek ayrıca mutluluk verici" dedi.

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.