12 Eylül 2018 burç yorumları

12 Eylül 2018 burç yorumları

12 Eylül 2018 burç yorumları
Yayınlanma:
Güncelleme:

KOÇ BURCU

Gökyüzü bugün maddi konularda risk almamanızın önemini vurgulamakta. Hele ki başkaları için bunu yapmamalısınız beklenmedik maddi sıkıntılar yaşamamak için kontrollü davranın. Özel yaşamınızda eş ya da sevgilinizin sağlığı ile ilgili hassasiyetler yaşanabilir. 

BOĞA BURCU

Gökyüzü bugün hukuki ve resmi işlerinizin istediğiniz gibi ilerleyeceğine işaret etmekte. Yarım kalan meseleler istediğiniz gibi tamamlanabilir iş hayatınıza daha fazla odaklanıp hukuki gelişmelerden elde ettikleriniz ile yatırımlar gerçekleştirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise geçmişte yaşadıklarınızın sizi üzmesine güzellikleri yaşamanızın önüne setler çekmesine izin vermemelisiniz. 

İKİZLER BURCU

Gökyüzü bugün maddi konularda şanslı etkileri getiriyor sizlere. Uzun zamandır alamadığınız bir ödemenin yapılması ile sevinebilirsiniz. Bugün aile bireyleriniz ile ilgili konularda yaşanan gelişmeler aranızda ki buzları eritebilir. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz eş yada sevgilinizin umursamaz davranışları karşısında dayanamayabilir ve tartışmalar yaşayabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU

Gökyüzü özel hayatınızda gerginlikleri tırmandırmadan sakin kalmanız için uyarıyor sizleri eş ya da sevgilinizin uyarılarını eleştiri olarak algılamamalı onu incitebileceğiniz ihtimalini de göz önünde bulundurarak daha sağlıklı kararlar almaya çalışmalısınız. İş hayatınızda ise çalışma arkadaşlarınızdan zararlar görebilirsiniz dikkatli olun.

ASLAN BURCU

Gökyüzü arkadaşlık ilişkilerinizde onların özel hayatları ile ilgili konulara çok fazla müdahil olmamanız için uyarıyor sizleri. Üzücü durumlar ve sözlü saldırılar ile karşılaşabilirsiniz. İş hayatınızda ise bugün yöneticileriniz ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayarak ilişkilerinizi daha iyi hale getirebilirsiniz. Özel yaşamınızda birlikte olduğunuz kişinin gerçek sevgisi karşısında duygulanabilir ve ne kadar özel olduğunuzu daha iyi anlayabilirsiniz. 

BAŞAK BURCU

Gökyüzü bugün hayallerinizin peşinden giderken maddi kayıplar yaşayabileceğiniz konusunda uyarıyor sizleri dikkatli davranın. Yatırım planlarınız varsa ertelemeli ya da acele işlerin içinde olmamaya dikkat etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise takıntılı tavırlar içinde olmamalı eş ya da sevgilinize biraz daha anlayışlı olmalısınız.

TERAZİ BURCU

Gökyüzü aile bireyleriniz ile tartışmalar yaşanabileceğine işaret etmekte bugün. Haklı olduğunuz konuların yok sayılması sizin olanı kendilerine mal eden tavırları sizleri bir hayli sinirlendirebilir bugün. İş ve özel yaşamınızda ise kendinize de sevdiğiniz kişiye de haksızlık etmemeye özen göstermelisiniz. 

AKREP BURCU

Gökyüzü ticari ve hukuki konularda her ayrıntıyı önemsemenizin gerekliliğini vurgulamakta. Maddi ve kanuni zararlar görmemeniz için hassas davranın. Özel yaşamınızda ise kuşku ve kaygılarınızın sizi öfkeli bir ruh haline büründürmesi mümkün pişman olacağınız kararlar almamak için sakin olmalı ve hassasiyetinizi korumalısınız.

YAY BURCU

Gökyüzü resmi daireler ile ilgili işlerinizin sorunsuz yürüyeceği keyifli bir günü müjdeliyor sizlere. Bürokratik her türlü sorununuzu bugün çözüme kavuşturabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise bir dargın bir barışık ilişkinizi sona erdirme kararı ile baskı altında olduğunuz ilişkinizin yorucu etkilerinden tam anlamı ile uzaklaşabilirsiniz.

OĞLAK BURCU

Gökyüzü duygularınızı ifade ederken sert bir tutum içinde olmamanız için uyarıyor sizleri iyi niyetiniz sözlerinize de aynı güzellikte yansısın istiyorsanız bugün ses tonunuzun yükselmemesine dikkat edin. İş hayatınızda ise büyük işler umudu ile elinizde ki işleri aksatmamaya dikkat etmelisiniz aksi takdirde umduklarınızın olmaması var olan işlerinizin de etkilenmesine neden olabilir. 

KOVA BURCU

Gökyüzü maddi konularda alacağınız güzel haberler ile sevineceğinize işaret ediyor bugün. İşiniz ile ilgili kaygılarınızdan bu sayede uzaklaşabileceksiniz. Bugün taşınma yeni anlaşma gibi konularda ise ertelemeler yaşanabilir. Şikayet etmeden bekleyin bir kaç gün içinde her şey kendiliğinden yoluna girecektir. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin kıskançlıkları sizleri üzebilir bugün. 

BALIK BURCU

Bugün rüyalarınızın gerçekleşeceği enerjiler ile karşı karşıyasınız. Uzun yıllardır hayal ettikleriniz iş ve eğitim hayatınızda gerçeğiniz olabilir. Sevindirici gelişmeleri herkes ile paylaşmadan olmasını beklemeli her hangi bir engelle karşılaşmamak için gizliliğe önem vermelisiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin finansal konularda baskıcı tavırları karşısında rahatsızlık duyabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.