13 Eylül burç yorumları

13 Eylül burç yorumları

13 Eylül burç yorumları
Yayınlanma:
Güncelleme:

KOÇ BURCU

Gökyüzü aşk hayatınızda karışıklıklar yaşayabileceğiniz konusunda uyarıyor sizleri.  Anlık kararlar almamalısınız pişmanlıklar yaşamamak adına sakin olun. İş  hayatınızda ise kimse ile tartışma içine girmemeye dikkat etmeli sizden farklı düşünen kişileri değiştirmeye kalkışmamalısınız. 

BOĞA BURCU

Gökyüzü bugün ortaklaşa işler ile kazanımlar yaşayacağınıza işaret etmekte. Girişimci davranmaktan korkmamalı profesyonel davranarak kazanımlarınızı arttırmalısınız. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin kıskançlıklarını hoş görmeye çalışın bugün.

İKİZLER BURCU

Gökyüzü bugün hırslı konuşmalar içinde olmamanız için uyarıyor sizleri. Aksi halde iş hayatınızda beklenmedik gelişmeler yaşayabilir zor durumda kalabilirsiniz. Özellikle yeni bilgiler öğrenmeye açık olmalı bilmediğiniz konularda ısrarcı olmamalısınız. Özel yaşamınızda ise karşılıklı anlayış ilişkinizin gidişatını olumlu yönde değiştirebilir.

YENGEÇ BURCU

Bugün arkadaşlık ilişkilerinizde can sıkıcı olaylar yaşanabilir iyi niyetinize rağmen ön yargılı yaklaşımlara maruz kalabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise anlık kızgınlıklarla yanlış seçimler yapmamaya dikkat etmelisiniz bugün.  Geçmişte ki pişmanlıklarınıza yenilerini eklemek istemiyorsanız eğer tutarlı olmaya özen göstermeye çalışın.

ASLAN BURCU

Gökyüzü ticari konularda şansınızın oldukça yüksek olduğunu vurgulamakta. Bugün önemli iş birlikleri sayesinde alım satımlardan gelirlerinizi yükseltebilirsiniz. Özel yaşamınızda da eş ya da sevgilinizin desteği sevgisi kendinizi güçlü hissedip kendinize dahi itiraf edemediğiniz korkularınızdan uzaklaştıracak sizleri.

BAŞAK BURCU

Gökyüzü bugün size ihtiyacı olan dostlarınıza destek vermenin olumlu geri dönüşümünü maddi manevi alabileceğinize işaret etmekte. İyi niyetiniz hayat yolunuzu aydınlatacak bir ışık olacak bugün sizlere. Özel yaşamınızda ise sorunlarınızla ilgili bugün yaşanacak gelişmeler sayesinde huzuru yakalayabilir ilişkiniz ile ilgili süregelen endişelerinizden uzaklaşabilirsiniz.

TERAZİ BURCU

Gökyüzü bugün eş ya da sevgilinizi kıskanarak onu incitecek yaklaşımlar içinde olabileceğiniz konusunda uyarıyor sizleri yanlış anlayıp hırsla vereceğiniz tepkiler sonucunda üzülen siz olabilirsiniz. İş hayatınızda ise bugün resmi belgeler ile ilgili sıkıntılar karışıklıklar yaşanabilir kontrolü elden bırakmamaya gayret edin ve işlerinizin takibini daha özenli yapmanız gerektiğinin farkına vararak ilerleyin.

AKREP BURCU

Bugün son derece arzulu tutkulu bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Bu durum iş ve özel hayatınızda daha pozitif enerjileri doğru değerlendirmeniz ise tamamen bencilce hareket etmemeniz sayesinde olacaktır. İş hayatınızda beklediğiniz haberleri akşam saatlerinde alabilir değişimle ilgili sürecin startını başlatabilirsiniz.

YAY BURCU

Gökyüzü bugün dostlarınız aracılığı ile iş hayatınızda olumlu girişimler yapabileceğinize işaret etmekte. Yaptığınız işler tam da istediğiniz gibi ilerleyebilir bugün önemli toplantı ve görüşmelerinizi aksatmadan yapmaya özen gösterin  günün sonunda yorgunluğunuza değecektir. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin düşüncesizce konuşmaları gerginliklere yol açabilir bugün.

OĞLAK BURCU

Gökyüzü bugün maddi konularda harcamalarınızı kontrol altında tutmanız için uyarıyor sizleri. Gelen parayı har vurup harman savurmak ilerleyen günlerde finansal krizlere yol açabilir. Bugün imza gerektiren resmi belgelerde dikkatli olmalı bir anda kararlar verip okumadan hiç bir şeye imza atmamalısınız. Özel yaşamınızda ise duygularınızdan emin değilseniz kararlar almamalısınız bugün. 

KOVA BURCU

Gökyüzü bugün iletişim de olduğunuz yakınlarınız ve iş arkadaşlarınız ile ilişkilerinizi bozacak konuşmalar içinde olmamanız için uyarıyor sizleri. Kızgınlıkla söyleyecekleriniz zor durumda kalmanıza yol açabilir dikkatli davranın. Özel yaşamınızda ise eski eş ya da sevgiliniz ile beklenmedik bir karşılaşma sizleri duygusal olarak gergin kılabilir ve süregelen ilişkinizde sudan bahaneler ile tartışmalar çıkarabilirsiniz.

BALIK BURCU

Gökyüzü maddi olanaklarınızı zorlamamanız için uyarıyor sizleri. Bu konuda baskılar en yakınlarınız tarafından gelse bile dikkatli davranmalı ve kendinizi zora sokacak hiç bir işin yükümlülüğün altına girmemelisiniz. Özel yaşamınızda ise heyecanlı gelişmeler söz konusu. Kalıcı bir beraberliğe adım atabilir süregelen ilişkinizde 3ncü şahıslardan kaynaklı sorunları tam olarak çözüme kavuşturacak gelişmeler ile sevinebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.