14 Ekim 2018 burç yorumları

14 Ekim 2018 burç yorumları

14 Ekim 2018 burç yorumları
Yayınlanma:
Güncelleme:

KOÇ BURCU

Bugün maddi konularda çok yakınlarınız dışında kimse ile konuşmamaya özen gösterin. Güvenliğiniz açısından dikkatli olmalısınız. Aşk hayatınızda ise karışık etkiler söz konusu. İyi niyetli olmayan kişiler yüzünden geçmişte yaşanan huzursuzluklar tekrarlayabilir ve huzursuz olabilirsiniz. Venüs geri hareketi tahammül gücünüzü zayıflatmış olsa da dikkatli olmanızda fayda var.  

BOĞA BURCU

Gökyüzü bugün duygusal gerginliğinizden uzaklaşacağınız güzel enerjileri getirmekte sizlere. Bu durum eş ya da sevgilinize de olumlu yansıyacaktır. Bugün işiniz ile ilgili güzel haberler alabilirsiniz değerlendirmenizi iyi yapın ve kararlarını öyle dile getirin.

İKİZLER BURCU

Bugün içsel çatışmalar yaşayabilir özel yaşamınızda huzursuzluklar çıkartabilirsiniz dikkatli olun ve son pişmanlığın fayda etmeyeceği hemen her şeyden kaçının. Aşk emek ister sabır ister dikkatli davranın.

YENGEÇ BURCU

Bugün aile bireylerinizin sizi suçlar konuşmaları gerginliklere yol açabilir. Tahammül edip fedakarlık yaptığınız şeylerin yok sayılmasına daha fazla dayanamayabilir sert tepkiler verebilirsiniz. Bu durum özel yaşamınızda da hassasiyetleri tetikleyebilir eş ya da sevgiliniz ile daha da yakınlaşabilirsiniz.

ASLAN BURCU

Bugün yakınlarınızdan gelecek güzel haberler ile sevinebilirsiniz. Uzun zamandır zihninizi meşgul eden sorunların çözüme kavuşması ile birlikte kendi iş ve özel yaşamınızla ilgilenecek ve bu anlamda eksikleri tamamlayarak yarım olanı sevgiyle emekle tamamlayabileceksiniz.

BAŞAK BURCU

Bugün ailevi konularda sorunlarınız çözüme kavuşacak ve huzur bulacaksınız. İşinizle ilgili konularda kararlar almanız gereken durumlar söz konusu ise bugün enine boyuna düşünmeli yapmakta zorlanacağınız şeyleri kabullenmemeli geçici değil kalıcı çözümlere odaklanabilmelisiniz. Özel yaşamınızda ise duygularınızı özgür bırakın kendinize de sevdiğiniz kişiye de dürüst davranın.

TERAZİ BURCU

Gökyüzü bugün duygularınız ile hareket etmenin yanlış insanları değerli kılarak hayal kırıklıkları yaşamanıza neden olabileceği konusunda uyarıyor sizleri dikkatli olun. Arkadaş başka dost başka fark edin üzülmemek için. Özel yaşamınızda ise kalbinizin sesini dinleyin ve adım atmaktan korkmadan ilerleyin. 

AKREP BURCU

Gökyüzü bugün kendinize dürüst olmanızın önemini vurgulamakta. Hiç kimse için değil kendiniz için bunu yapmalı gerçeklerden kaçmamalısınız. Gerçekler size acı verse de kaybettiğiniz yolunuzu bulmanızı sağlayacaktır. İş ve özel yaşamınızda karanlıklar ışıkla aydınlansın istiyorsanız bunu yapmalısınız. 

YAY BURCU

Bugün kiminle ne konuştuğunuza dikkat etmelisiniz. Ağzınızdan dökülen her kelime zor durumda kalmanıza yol açabilir arkadaş bildiğiniz kötü niyetli kişiler tarafından. Bu durum iş ve özel yaşamınızda sizleri fazlası ile zorlayabilir dikkatli olun

OĞLAK BURCU

Bugün maddi konularda beklenmedik masraflar ile karşılaşabilirsiniz. Bu durum iyi niyetinizden kaynaklı olabilir artık kime değer verip kimden uzak durmanız gerektiğini fark etmeli başkaları için bu kadar emek vermeyi bir yana bırakıp kendiniz için elinizden kayıp gidenler için emek vermelisiniz.  

KOVA BURCU

Gökyüzü maddi konularda aile içinde ciddi sorunlar yaşayabileceğinize dikkat çekmekte. Bilginiz dışında yapılan bir harcama ya da hukuki konu sizleri üzebilir. Yanlışa dur demeli hiç kimsenin hakkınız olanı bir başkası için bilginiz dışında kullanmasına izin vermemelisiniz. Özel yaşamınızda ise anlayışlı davranmakta zorlanabilirsiniz. 

BALIK BURCU

Gökyüzü eş ya da sevgilinizin arkadaşları yüzünden gerginlikler yaşayabileceğinize işaret etmekte. Kıskançlıklar ilişkinizi bir anda çıkmaza sokabilir temkinli olun ve anlık kararlar ile pişman olacağınız davranışlar içinde olmamaya dikkat edin bugün. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.