18 Eylül 2018 burç yorumları

18 Eylül 2018 burç yorumları

18 Eylül 2018 burç yorumları
Yayınlanma:
Güncelleme:

KOÇ BURCU

Gökyüzü bugün değer verdiğiniz arkadaş ve dostlarınızın yakınında bulunan kişilerin kıskanç tavırları ve iğneleyici sözleri karşısında tepkisiz kalmayacağınıza işaret etmekte. Bugün işinizle ilgili orijinal fikirlerinizi uygulamaya koyabilir kısa bir süre içinde başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Bugün dikkat etmeniz gereken konu bedeninizde ki kas ağrıları dinlenin kendinize zaman ayırın. Özel yaşamınızda ise bekar Koç’lar karşı cinsten gelecek şaşırtıcı teklifler söz konusu.

BOĞA BURCU

Gökyüzü bugün sabah saatlerinde kendinizi oldukça gergin hissedeceğinize işaret etmekte. Gördüğünüz bir rüyanın etkisi altında kalmış olabileceğiniz gibi bilinçaltınızda yaşanmışlıkların verdiği olumsuz bir etki de etkili olabilir. Bugün kısa süreli de olsa meditasyon yapmalı ve ruhunuzu dinlendirerek sizi zorlayan enerjilerden arınmalısınız. İş hayatınızda ise İkna gücünüzü kullanın ve kendinize işinizde ki becerinize güvenerek hareket edin. Özel yaşamınızda ise üzüldüğünüz kendinize sıkıntı ettiğiniz her konuda yaşanacak olumlu gelişmelerle sevinecek ve haklılığınızın ispatlanması ile huzur bulacaksınız. Sevdiğiniz insanın size verdiği değeri gösteren jestleri ile mutlu olacaksınız. 

İKİZLER BURCU

Gökyüzü kendinizi oldukça huzurlu dinamik ve mücadeleci olacaksınız. İşinizle ilgili beklediğiniz teklif ve haberler ilerleyen günlerle gelecek maddi olarak ta rahatlamaya başlayacaksınız. Özel yaşamınızda ise gizliliğe önem vermeli eş ya da sevgilinizle paylaşımlarınıza başkalarının şahit olmamasına özen göstermelisiniz. Aranızda kalması gerekenler dışarıya yansırsa ilişkiniz ciddi anlamda ikinizin de isteği dışında yara alabilir dikkatli olmalısınız. Beraberliği olmayan İkiz’ler bu süreçte duygusal beraberlikler hayal kırıklıklarına sebep olabilir. 

YENGEÇ BURCU

Gökyüzü bugün yakın çevrenizin etkisiyle bir takım kararlar almak zorunda hissine kapılmanızı sağlayacak kişi ve konulara dikkat etmeniz konusunda uyarıyor sizleri. Bugün kimse ile tartışmalara girmeyin ama kararlı tutumunuzu da sergilemekten geri adım atmayın. İş hayatınızda önemli kararlar almamanız gereken bir gündesiniz. Maddi konularda zararlı çıkabilirsiniz. Özel yaşamınızda da gerginlikler söz konusu olabilir bugün sinirlerinizi kontrol altına almakta bir hayli zorlanabilirsiniz. 

ASLAN BURCU

Gökyüzü bugün oldukça pozitif bir ruh halinde olup çevrenizde is hayatınızda olup biten her şeyi son derece akılcı bir şekilde değerlendirip kendinize ilgili faydalı kararlar alıp uygulayacağınıza işaret etmekte. İş hayatınızda beklentilerinizin üstünde olumlu gelişmeler yaşanabilir. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın beklenmedik bir itirafı ile şaşırabilirsiniz.

BAŞAK BURCU

Gökyüzü ektiğinizi biçeceğiniz bir güne işaret etmekte. Bu olumlu da olabilir olumsuz da tamamen yaşadıklarınız ve yaşattıklarınız doğrultusunda deneyimler yaşayacaksınız. Eğer siz olumsuz bir durumla karşılaştıysanız isyan edip suçlu aramak yerine kendinizle yüzleşmeli ve neden bu durumda olduğunuzun sorgulamasını yapmalısınız. Hak etmeyen birine fazlasıyla değer mi ? Yoksa hak etmediği şeyler yaşamasına mı sebep oldunuz? Özel yaşamınızda ise kararlar almak için biraz daha beklemeli adil değerlendirmelerde bulunduktan sonra harekete geçmelisiniz. 

TERAZİ BURCU

Gökyüzü bugün eleştirel davranışlara tahammül gücünüzün olmadığını göstermekte. Bu tarz yaklaşımlar sinirlerinizin gerebilir. Siz kimsenin işine gücüne yaptıklarına karışmazken insanların sizin hemen her işinize müdahale etmeye çalışmaları karşısında sabrınız taşabilir. Haksız da sayılmazsınız. İnsanlar nerede durmaları gerektiğini sizin kararlarınıza saygı duymayı öğrenmeli. Kaldı ki sizler saygı sınırlarını aşmadığı sürece yapıcı eleştirilere her zaman açıksınızdır. Özel yaşamınızda eş ya da sevgilinizle ortak kararlar almanız her ikiniz içinde olumlu sonuçlar getirecektir. 

AKREP BURCU

Bugün hayal gücünüz ve sezgileriniz oldukça yoğundur. Risk gerektiren işlerde sezgilerinize güvenin. Maddi anlamda beklentilerinizin hızlı gelişmelerle istediğiniz yönde gerçekleşeceği bir gündesiniz. Hukuksal konularda sıkıntıları olan Akrep’ler problemleriniz ortadan kalkacak ve rahat bir nefes alacaksınız. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin küçük şeylerden büyük tartışmalar çıkarmaya çalışır tarzda yaklaşımına tepkiniz oldukça sert olacaktır. Bekar Akrep’ler bugün eski sevgiliniz pişmanlıkları ile karşınıza gelebilir ve duygusal bir konuşma ile sizi etkileme çabası içine girebilir dikkatli davranın.

YAY BURCU

Gökyüzü şanslı keyifli ve sağlıklı bir günü müjdelemekte sizlere. Bugün her işiniz kolaylıkla ilerler ve kendinizi ifade etme gücünüz çok yüksektir. Enerjinizin kuvveti tüm çevrenizin dikkatini çekecek ve size olan hayranlığın artmasını sağlayacaktır. Bu hayranlık sadece fiziksel anlamda değil zekanız ve bilginizi birleştirerek işinize olan hakimiyetinizle de ilişkilidir. Bugün dikkat etmeniz gereken konu özel hayatınız beraberliği olmayan Yay’lar çevrenizde size hayranlık duyan insanı fark edeceksiniz.

OĞLAK BURCU

Gökyüzü sabah saatlerinde başkalarının sebep olacağı konulardan rahatsızlık duyarak gergin olacağınıza işaret etmekte. Bu gerginlik sizi sarsacak nitelikte bir etkide olmayacak aksine yaşamınıza çeki düzen vermeniz ve insanlara yaklaşımınızı köklü bir şekilde değiştirmenize sebep olacak olumlu etkilere sebep olacaktır. Kendinize daha fazla değer verecek planlamalarda bulunacaksınız. Özel yaşamınızda ise evli Oğlak’lar eşinizin iş hayatında yaşanacak sürpriz ve oldukça şasnlı gelişmeler söz konusu olabilir. Bugünlerde ona destek vermeli ve onun mutluluğuna ortak olup daha da başarılı olabilmesi için yanında olmalısınız.

KOVA BURCU

Gökyüzü bugün iş hayatınızın oldukça yoğun ve tempolu geçeceğine işaret etmekte. Hesapta olmayan işleriniz birikmiş bir halde karşınıza çıkabilir. Hızlı düşünmeli fakat mümkün olduğunca acele davranarak hata yapmamaya özen gösterin. Özel yaşamınızda ise eşinize olan ilgi ve sevginizi söz ve davranışlarınızla ifade etmeniz ve onun zor günlerinde yanında olmanız size olan aşkını saygısını daha da güçlendirecek. Beraberliği olmayan Kova’lar iki insanın arasında kalmanın zorluğunu deneyimleyebilirsiniz.

BALIK BURCU

Bugün iş hayatınızda haklarınız çıkarlarınızı korumak yönünde ilişkilerinizdeki tutumunuz önem taşıyor. Alışkanlıklarınız ya da olaylar karşısındaki tutumunuzu kendinize dair daha sakin uyumlu bir tavırla yönünüzü belirlemek için doğru bir şekilde kullanabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise beraberliği olmayan Balık’lar aşkın rüzgarı tüm ruhunuzu sarabilir, Acele kararlar vermeden sadece duygularınızla değil mantığınızı da kullanarak hareket etmelisiniz. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.