PMD'nin 60. yılında Özel Haberler Müdürümüz Sami Gökçe'ye plaket

Parlamento Muhabirleri Derneğinin (PMD), 60. Kuruluş Yılı nedeniyle, 20 yılını dolduran üyelere plaket verildi. anadolugazete.com.tr Özel Haberler Müdürü Sami Gökçe de plaket alan isimler arasında yer aldı.

PMD'nin 60. yılında Özel Haberler Müdürümüz Sami Gökçe'ye plaket
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER: CANSU BALOĞLU

Parlamento Muhabirleri Derneği üyeliğinde 20. yılını dolduran üyelere plaket verildi, derneğe yeni üye olanlara da rozet takıldı. Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde düzenlenen törene İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Selcan Hamşioğlu, İYİ Parti Grup Başkanvekili Turhan Çömez, Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner de katıldı.

Törende, anadalougazete.com.tr Özel Haberler Müdürü Sami Gökçe'ye 20. yıl plaketi takdim edildi.

sami.jpg

Törenin açılışında konuşan PMD Başkanı Kemal Aktaş, “Parlamento Muhabirleri Derneği siyasetin tam merkezinde, milli iradenin tecelligâhı, TBMM’de görev yapan gazeteciler olarak bu tarih yazımında çok önemli bir role sahibiz. Bir gelenek bizim adımıza böyle oluştu, bizler de bunun bayraktarlığını yapıyoruz.” dedi.

adsiz-tasarim-2024-05-10t144212-220.jpg

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner de kısa konuşmasında belediye olarak basın mensuplarının her zaman yanında olduklarını anımsatarak “Gazeteciliğin suç sayılmadığı, basının sansür edilmediği özgür günlerde de buluşmak dileğiyle her zaman yanınızda olduğumu tekrar belirtiyorum.” diye konuştu.

DİSK Basın-İş Genel Başkanı Turgut Dedeoğlu da katıldı. Plaket ve rozet takdiminden sonra müzik dinletisi eşliğinde kokteyle geçildi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.