2023 Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri açıkladın mı?

2023 Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri açıkladın mı? 40 bin öğretmen ataması için Milli Eğitim Bakanlığı öğretmen atama takvimi ve sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerlerinin açıklanacağı tarih belli oldu.

2023 Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri açıkladın mı?
Yayınlanma:

40 bin öğretmen ataması için başvuru sürecinin sona ermesiyle birlikte mülakat yerlerinin açıklanması için MEB'den gelecek haber bekleniyor.

ÖĞRETMEN ATAMA TERCİHLERİ NE ZAMAN?

Öğretmen atama tercihleri 2-6 Mayıs tarihleri arasında yapılacak. Atama sonuçları ise 8 Mayıs tarihinde açıklanacak. 2023 Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri ne zaman açıklanacak?

Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri sonucu sorgulama yapan adaylar, mülakat yerlerinin ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Atama takvimine göre öğretmen atama tercihleri ve mülakat yerlerinin açıklanacağı tarih belirlendi.

sozlesmeli-ogretmen.jpeg

2023 sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri açıklandı mı, ne zaman açıklanacak, saat kaçta açıklanacak? sorularının cevabı işte bu haberde...

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK MÜLAKAT YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Milli Eğitim Bakanlığı 2023 öğretmen atama takvimine göre sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri 4 Nisan 2023 Salı günü açıklanacak.

ogretmen-atama.jpeg

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK MÜLAKAT YERLERİ AÇIKLADIN MI?

Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri henüz açıklanmadı. Gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi takip edebilirsiniz.

sozlesmeli-ogreten.jpeg

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.