22 Eylül 2018 burç yorumları

22 Eylül 2018 burç yorumları

22 Eylül 2018 burç yorumları
Yayınlanma:
Güncelleme:

KOÇ BURCU

İkili ilişkilerinizde karşınızdaki insanı anlamaya çalışarak hareket etmeniz tüm sorunları ortadan kaldırabilecek güçtedir. Hiç kimse kusursuz değildir olayların hep eksisiyle değil artıları da hesaba katarak değerlendirdiğinizde sorun ettiğiniz konuların aslında çok ta önemli olmadığını fark edeceksiniz. Özel yaşamınızda bilinçli yanınız duyguların önüne geçerek, gerçeğin ışığını aramanız konusunda sizi harekete geçirebilir. Kararsızlığınızı yenmeye ve zihninizi boşaltacak meditasyonlar yapmaya çalışın. Kariyeriniz ve işinizle ilgili konularda kendinizi nasıl daha fazla geliştirebileceğinizi neleri ortaya koyup başarıya giden yolda hızla ilerleyebileceğinizi bugünlerde doğru kararlarla belirleyebilirsiniz. Yaratıcı zekanızı sonuna kadar kullanın.

BOĞA BURCU

Bugün iş ortamınızda bazı tatsız konuşmalar gündeme gelebilir. Bunlar oldukça ilginçtir. Fakat sorun çıkarması sizin yaklaşımınıza bağlıdır. Sadece bazı noktalarda anlaşmazlıklar vardır. İşte bunları gidermenin yolu,  uyumlu ve adil davranmaktır. Ortak iş yaptığınız kişilerle aranızda sorunlar varsa, zekice hareket etmek son derece önemli. Neden? Böylelikle durumları daha iyi değerlendirebilirsiniz. Çok yakın olduğunuz kişilerle ortaya çıkabilecek anlaşmazlıkları da, karşı tarafla konuşmanın kolay olduğu bugün, hangi konuda sıkıntınız varsa, bunları ılımlı bir şekilde halledebilirsiniz. Önyargılı davranmayın.

İKİZLER BURCU

Gökyüzü bugün sevdiğiniz insana karşı daha anlayışlı ve duyarlı davranmanızın getireceği güzel paylaşımlara işaret ediyor. Bugün işinizle ilgili sürpriz teklifler alabilirsiniz. Hemen cevap vermeden önce düşünmeli araştırmalar yapıp detaylara dikkat ederek hareket etmelisiniz. Size yakın olan aile bireylerinin aşırı istek ve talepleri sizi bunaltabilir. Yapabileceğinizden fazlasını yüklenmek ruhsal ve maddi olarak yıpranmanızdan başka bir işe yaramaz. Kararlı olmalı ve yapabileceğinizin dışına çıkmamaya özen göstermelisiniz. Bunu yapamadığınız takdirde kendinizi ciddi bir krizin içinde bulabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU

Aşk hayatınız, çocuklarınızla ilişkileriniz, hayatın keyifli yanlarını hissetmenizle alakalı konularda, hayal kırıklığı yaşamamak için tedbirli olmanız, sorunlara pembe gözlüklerle bakmamanız gerekmektedir. Huzurlu bir ev yaşamı sürmek, kendinizi güvende hissetmek istiyorsanız öncelikle bunu gerçekleştirmek adına, hedefler belirlemeli ve kendi ideallerinize sahip çıkmalı, bilinçaltınızda size baskı uygulayan, geçmişte yaşanan sorunları artık devre dışı bırakmaya istekli olmalısınız. Şu anda yaşadığınız şartlar sizi tatmin etmiyorsa ve zorluklar içinde iseniz, bundan sonrası adına nasıl bir düzen kurmanız gerektiğini düşünmeli ve bunun için şimdiden kendinize sezgileriniz doğrultusunda yeni hedefler saptamalısınız.

ASLAN BURCU

Duygularla aklınızın uyum içinde kullanabileceksiniz. hayatınızla ilgili önemli kararlar almanız, hedeflerinizi belirlemeniz için içsel sesinizi, cesaretinizi harekete geçirecek. Yıllardır ceza çekmiş bir mahkumun hürriyetine kavuşması gibi hür ve özgürlüğünü deneyimleyeceksiniz. Yaşamın size kattığı olgunluk içinizde var olan hiç büyümemiş çocukla bütünleşiyor. Şimdi bu yüksek enerjiyi yaşamınızın her yönüne yansıtmak sizin elinizde. Özel yaşamınızda ise aşkınıza sahip çıkın.

BAŞAK BURCU

İş hayatınızda beklenmedik fırsatlar kapınızı çalacak ani kararlar vermeden, iyice araştırarak, temkinli davranışlar sergileyerek işe koyulmalısınız. Bugün geçmişte çözümleyemediğiniz sorunları, hesaplaşmaları ve güzellikleri yeniden değerlendirebilirsiniz. Bu sayede kafanızda ki keşkelerden de kurtulmuş olacaksınız.

TERAZİ BURCU

İş ortaklığı başta olmak üzere, özel ilişkilerinizde tarafsız ve gerçekçi bir şekilde düşünmenizi ve hareket etmenizi sağlayıcıdır. Beraberliğinde sorunları olanlar, bazı nedenlerle mutsuz olanlar, bu süreçte ilişkilerini dengeye oturtmayı, sorunlarını birlikte çözmeyi, sırt sırta vermeyi başardıkları anda, sorunlarını çözmüşler demektir. Tabi ki bunun için her iki tarafın da bunu istiyor olması en önemli şart. Tam tersine sadece kendini düşünenler, dengeli ve uyumlu davranmayı kabul etmeyenler veya ilişkisi çoktandır bittiği halde bunu görmezden gelenler,  düzgün bir ilişki yaşamakta zorlanır ve gerçeklerle karşı karşıya gelerek, nihai bir karar vermek durumunda kalırlar. İlişkisi olmayanlar, bu süreçte karşılarına çıkacak ciddi ve kendinden emin bir kişiyle evlilik kararı alabilirler. 

AKREP BURCU

Gökyüzü yüksek enerjinizi doğru kullanamadığınız takdirde hem kendinizi hem de çevrenizdeki insanlı yoracağınıza işaret etmekte. İş ilişkilerinizde veya gündelik temponuzda sağlığınıza dikkat etmenizi öneriyorum. Birlikte olduğunuz kişilerle, eleştiriden uzak ve ılımlı bir şekilde anlaşmaya çalışmanız bugünün anahtarıdır. Özel yaşamınızda ise, beraber olduğunuz insana yeteri kadar söz hakkı tanımazsanız; anlaşmanız tabi ki mümkün olmaz.

YAY BURCU

Gökyüzü finansal konularda dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Paranızı değerlendireceğiniz alanlarla ilgili arayışınızda cazip görünen fırsatlarla acele kararlar alabilirsiniz. Ailenizle ilgili konularda anlamaya çalışmak yerine olayların üzerine giderek ufak şeylerden büyük tartışmalar çıkarabilirsiniz. Sakin olun ve sizinle aynı fikirde olmayan insanları da saygıyla anlamaya çalışın. 

OĞLAK BURCU

Gerçekçi ve belirli bir hedefin üstüne gitme tutkunuzun yoğun olacağı bugün; kendinizi tanıtmak, topluluklar içinde yer almak gayet kolaydır. İşte bu kolaylık size maddi getiriler sağlayabilir. Kafanızın içindeki bazı projeleri önemli kişilerle bir araya gelerek paylaşmak; onların desteğini alarak parasal anlamda güç kazanmak ta yine bu günün size hediyesidir.

KOVA BURCU

Gökyüzü bugün işinizle ilgili girişimleriniz kabul görüp hedeflerinize hızla ilerlemenizi sağlayacaktır. Bu süreç içinde çabalarınızın karşılığını almaya başlar ve kazanımlarınızı akılcı bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Fikirlerinizi net bir şekilde ortaya koymalı ve birlikte çalıştığınız insanların desteğiyle hızlı sonuçlar almaya yönelik girişimlerde bulunmalısınız. Özel yaşamınızda ise eş yada sevgilinizin defalar ca uyarmanıza ragmen aynı konuda yine zarar görmesi karşısında söyleyecek söz bulamayabilirsiniz. 

BALIK BURCU

Gökyüzü bugün pek çok işinizin kolaylıkla ilerlemesini sağlayacak. Sağlık problemleri olan Balık’lar olumlu haberler alabilir ve rahatsızlıklarınızdan tamamen şifa bulabilirsiniz. Sizin bir davanız varsa ve hakkınızı arıyorsanız olumlu sonuçlar elde edebileceksiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın bireysel sorunlarının suçlusu sizmiş gibi davranması ona olan sabrınızı şiddetli bir öfkeye çevirebilir! Bekar ve birlikteliği olmayan Balık’lar ise sürpriz teklifler itiraflarla şaşırabilirsiniz. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.