24 Eylül burç yorumları

24 Eylül burç yorumları

24 Eylül burç yorumları
Yayınlanma:
Güncelleme:

KOÇ BURCU

Gökyüzü bugün maddi konularda hiç kimse ile tartışma içine girmemeniz için uyarıyor sizleri. Özellikle yakınlarınızla bu tarz konuşmalar yapmamaya dikkat etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise eşinizin iş hayatında yaşanan gerginliklerden uzaklaşması için ona destek olmalısınız. Zor günler birbirinize destek olarak aşılır.

BOĞA BURCU

Bugün ailevi konularda gerginlikler yaşayabilirsiniz. Haksız yorumlar karşısında sabırlı davranmaya özen gösterin. Haklılığınız er ya da geç ortaya çıkacaktır. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgiliniz ile duygusal bağınız çok daha yoğun ve güçlü bir hal almaya başlıyor keyfini çıkarmalı hiç bir şeyin huzurunuzu kaçırmasına izin vermemelisiniz.

İKİZLER BURCU

Gökyüzü bugün özel yaşamınızda kelimelerinizi seçerek kullanmanız için uyarıyor sizleri. Aksi tavırlar ve öfke ile söylenen her söz ilişkinizi derinden yaralayacak bir hançer olabilir dikkatli olun. Bugün ailevi konularda da dostlarınızdan gelen uyarıları dikkate almalısınız.

YENGEÇ BURCU

Gökyüzü bugün çocuklarınız ile ilgili konularda aşırı anlayışlı davranmanın pişman olacağınız durumlara yol açabilirsiniz. Bugün otorite sizlere çok şey kazandırabilir hayır demeyi bilmelisiniz. Özel yaşamınızda ise kaygılarınız anlık kararlarınız yanlış bir ilişkiyi ısrarlar sürdürmenizin sonucunda zarar görebilirsiniz.

ASLAN BURCU

Gökyüzü bugün ailevi konularda suçlayıcı sözleri ile sizi bunaltack yakınlarınız ile tartışmalar içinde olmamanız için uyarıyor sizleri. Üzülüp gün size zehir olsun istemiyorsanız şayet. Özel yaşamınızda ise istikrar huzur aşk sizinle ilerlerken geçmiş ilişkilerin hüznü gelecek kaygısı ile kendinizi de sevdiğiniz insanı da bunaltmayın ve aşk sizi bulmuşken şükrederek sahip çıkın.

BAŞAK BURCU

Gökyüzü bugün maddi konularla ilgili çıkarcı arkadaşlarınızdan gelebilecek zararlara karşı dikkatli olmanız hemen her şeyi iyi niyetle değerlendirmemeniz için uyarıyor sizleri. Özel yaşamınızda ise sürpriz gelişmeler ile sevinebilir duygusal yakınlaşmalar içinde olabilirsiniz.

TERAZİ BURCU

Gökyüzü bugün baş ve boyun ağrılarınızın gün boyu sizi halsiz bırakabileceğine işaret etmekte. Aşırı yorgunluk ve strese bedeninizin tepkisidir bu dinlenmeli kendi sorunlarınızı çözümlemek için göstermediğiniz çabayı başkaları için göstermekten vazgeçmelisiniz. Bunu başardığınız an aşk ta da iş hayatınızda da yüzünüz yüreğiniz gülmeye başlayacak.

AKREP BURCU

Gökyüzü bugün bencilce isteklerinizin esiri olmamanız için uyarıyor sizleri ister özel ister ailevi konular olsun geçmiş meseleleri kurcalamamalısınız. Aksi takdirde üzülür ve daha önce almadığınız tepkileri alarak üzülebilirsiniz. Ne kendinizi üzün ne de üzüleceğiniz olaylara sebep olun.

YAY BURCU

Gökyüzü bugün özel hayatınızda anlık kararlar almamanız için uyarıyor sizleri. Kızgınlıkla yapacağınız her davranış size zarar verir. Ailevi konularda ise size ihtiyaç duyan insanların beklentilerini görmezden gelmemelisiniz. Bugün sabırla hareket etmek biraz anlayış sorun yaşadığınız yakınlarınızla aranızda ki buzları çözmenizi sağlayacaktır.

OĞLAK BURCU

Bugün maddi konularda beklenmedik zararlar görebilir yanlış insanlara güvenmenin ağır faturası karşısında üzülebilirsiniz. Bugün yakınlarınız ve iletişim halinde olduğunuz kişilerin söylediklerini anlamadan dinlemeden yargıladığınızda üzülebilirsiniz dikkatli olun. Aşk hayatınızda ise çıkarcı yaklaşımlarla karşılaşabilirsiniz.

KOVA BURCU

Gökyüzü bugün eş ya da sevgiliniz ile aranızı bozmak isteyen kişilere dikkat etmelisiniz. Arkadaşlarınızın oyununa gelmemek için dikkat edin ve kıskançlık duygunuzun sizi yanıltmasına izin vermeyin. Ailevi konularda ise bugün sakin kalmalısınız.

BALIK BURCU

Gökyüzü aileniz ile ilgili konularda gerginliklere dikkat etmeniz için uyarıyor sizleri. Haksızlıklara uğrayıp buna bağlı hafif sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise duygularınızı bastırmak yerine ifade etmeyi tercih etmelisiniz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.