25 Eylül burç yorumları

25 Eylül burç yorumları

25 Eylül burç yorumları
Yayınlanma:
Güncelleme:

KOÇ BURCU

Gökyüzü enerjileri bugün yeni bir iş bulmanızı sağlayabilir yada bulunduğunuz şartlardan memnun değilseniz daha üst bir mevkii ye gelebilirsiniz. İş hayatınızda oldukça önemli ilerlemeler kaydedebileceğiniz bu süreçte enerjinizi aklınızı tamamen işinizi ilgilendiren konulara yönlendirin. Aşk hayatınızda ise doğru zamanda doğru yerde olmanın olumlu enerjilerini iyi değerlendirin bugün.

BOĞA BURCU

Bugün dostlarınızın desteği ile yapmaya cesaret edemediğiniz plan proje düşüncenizi hayata geçirebilirsiniz.. Yeni insanlarla tanışarak çevrenizi genişletebilir yeni bir iş fırsatıyla karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise yeni tanıyacağınız biri sizleri bir hayli etkileyebilir beklenmedik bir beraberliğe adım atabilirsiniz. 

İKİZLER BURCU

Bugün her anlamda kendinize her zamankinden daha fazla önem verecek kendiniz ve ailevi mutluluğunuz için daha sağlıklı kararlar alabileceğiniz bir zamana giriyorsunuz. İşinizle ilgili seyahatler kariyerinizle ilgili konularda büyük faydalar sağlayabilir sizlere. Kendinizi yeni olan her şeye açık tutmalı hem iş hem de kişisel gelişim yönünde kendinizi geliştirmelisiniz. Özel hayatınızda ise aşırı meraklı arkadaşlarınıza dikkat etmelisiniz. 

YENGEÇ BURCU

Gökyüzü bugün köklü değişikler yaşayabileceğiniz enerjilere işaret etmekte biten ilişkilerin başlangıcı olabileceği gibi uzun yıllardır devam eden huzursuzlukların sonu anlamına da gelebilir. Kendinize zaman ayırıp yakın çevrenizle ilgili kendi arzu ve iradenizle değişiklikler gerçekleştireceksiniz. Finansal konularda her türlü riskten uzak durmanız gereken bir gündesiniz. 

ASLAN BURCU

İş hayatınızda hesabınızı iyi yapmanız gereken günlerdesiniz. Borç alacak meseleleri yüzünden bir hayli zorlanabilirsiniz. Bu süreçte haklarınıza sahip çıkmalı ve uzlaşmacı tavırlar sergilemelisiniz. Kendinizi yeteneklerinizi yeniden keşfedebileceğiniz değerli zamanlardasınız. Özel yaşamınızda ise geçmişte yaptığınız hataları yapmamalı sizi aşkla seven insanı kendinizden uzaklaştıracak hiç bir tavrın içinde bulunmamalısınız. 

BAŞAK BURCU

Gökyüzü bugün iletişime daha çok önem verecek ve hemen her konuda kendinizi ifade ederek destek göreceğiniz olumlu deneyimler yaşayabileceğinizi vurgulamakta. Öğrenme gücünüzün çok kuvvetli olduğu bu günlerde merak ve ilgi duyduğunuz alanlarda başarılı çalışmalar yaparak kolayca istediklerinizi öğrenebileceksiniz. Aile ve özel yaşamınızda ise yaşanan sorunlar hafiflemeye başlıyor her zamankinden daha kararlı olacaksınız. Aşk hayatınız yeniden şekilleniyor.

TERAZİ BURCU

Gökyüzü bugün; İş hayatınızda  disiplinli çalışarak iyi çalışma arkadaşlarınızın başkaları hakkında yaptıkları eleştirilere ortak olmamanız için uyarıyor sizleri. Özel yaşamınızda ise;  duygusal konularda aşırı tepkileriniz yanlış anlaşılmaları ve buna bağlı tartışmaları beraberinde getirebilir. İlişkinizi devam ettirmekten yanaysanız sakinliğiniz muhafaza ederek kırıcı olmamak için gayret gösterin.

,AKREP BURCU

Bugün aşk hayatınızda olumlu gelişmeler uzun süredir devam eden birliktelikler yeniden şekillenecek uzun süredir devam eden bir arkadaşlık aşka dönüşebilir. Bekar Akrepler ise seyahatleriniz esnasında ruh eşinizle tanışabilir kendinizi bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz. Bu enerjiler ile çocuk sahibi olmak isteyen Akrep burçları içinde oldukça olumlu etkilere sahip.

YAY BURCU

Gökyüzü bugün başarılı girişimlerde bulabileceğiniz önemli fırsatlarla karşılaşacağınıza işaret etmekte. Önemli bir iş teklifi alabilirsiniz. Yaşamınızın bu döneminde yaşanan değişimlerle taşlar yerine oturmaya başlayacak. 2012’ye kadar sabırlı davranarak fırsatları akıllıca değerlendirmelisiniz. 

OĞLAK BURCU

Bugün planladığınız seyahatleri gerçekleştirebilir işinizle ilgili önemli bir yükseliş yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda da olan sizleri cesaretli kararlar almaya teşvik edecek. Beraberliğinde sorun yaşayanlar ilişkilerini sonlandırırken uyumlu bir beraberlik içinde olanlar evlilik kararı alıp ilk adımı atabilirler. Bu dönemde yeni bir ortaklık ya da yatırımdan kaçınmalısınız.

KOVA BURCU

Gökyüzü bugün emek verdiğiniz engellerle haksızlıklarla karşılaşarak istediğiniz seviyeye taşıyamadığınız kariyerinizde hakkınızı alabilecek ve oldukça popüler bir noktaya geleceksiniz. Maddi konularda beklediğiniz beklemediğiniz olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eş yada sevgilinizden göreceğiniz destek sizleri maddi manevi mutlu edecek. 

BALIK BURCU

Bugün işinizle ilgili konularda verilen sözler zamanında yerine getirilmeyebilir ve bu belirsizlikten dolayı gelen pek çok olumlu teklife olumlu ya da olumsuz bir cevap vermekte zorlanabilirsiniz. Şimdi kendinize güvenmeli kararlı bir şekilde hakkınızı aramalı cevabını bulamadığınız cevap alamadığınız konuları da arkanızda bırakarak yeni başlangıçlara doğru yol almalısınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.