'274 günde 475 şehit verdik' diyen Bahçeli muhaliflere sert çıktı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Rakamlar verdi. 20 Temmuz'dan...

'274 günde 475 şehit verdik' diyen Bahçeli muhaliflere sert çıktı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Bahçeli grup toplantısı sonrasında Meral Akşener'in "başparalelci" sözleri hatırlatılınca şu açıklamaları yaptı;

BU NE TERBİYESİZLİK!

"Bu kadar çirkin bir ifade söz konusu olamaz şu an İstanbul merkez olmak üzere 9 ilde çok sayıda operasoynlar yapılmakta 105 kişi paralel mensubu olarak gözaltına alınmış bulunmaktadır. Bu kadar insanın baş paralelcisi olarak beni mi görmüştür. Bu nasıl terbiyesizdir. Kendileri paralelle muhabbet içinde olablir MHP'ye baş paralelci diye bir yakıştırma yapamazlar. Bunu affetmemiz mümkün değildir, MHP Genel Başkanı'na bu edepsizliği yapamazlar"

İşte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bugünkü parti grubu konuşmasındaki açıklamalarının satır başları:

Yüreğimiz her dakika başka bir acıyla parçalanırken, gözlerimiz başka bir acıyla yaşarmaktadır. Çünkü Türk milletinin kanı durmadan akmaktadır. Saldırıların biri bitmeden diğeri başlamaktadır. Terörizmin uğursuzluğu aziz vatanımıza düşmüştür. Türkiyemiz frensiz şekilde yokuş aşağı gitmektedir. Bölücü terör ülkemizi hedef almaktadır. Türk milleti iki ateş arasındadır.

Bir yanda yolsuzluk, yoksulluk, yozlaşma, diğer tarafta cinayet şebekelerinin kumpasları yoğunlaşmaktadır. Daha önce de Suriye tarafından vatan topraklarına düşen füzelerden dolayı 6 kişi ölmüş, 26 kişi yaralanmıştır. Sınır il ve ilçeler diken üstündedir. Durum korkunçtur. Artık sabırtaşımız çatlamıştır. Artık sineye çekecek mecalimiz kalmamıştır.

274 GÜNDE 179 POLİS, 267 ASKER 10 KORUCU, 19 SİVİL MEMUR...

20 Temmuz'dan bu tarafa geçen 274 günde 179 polis, 267 asker, 10 korucu, 19 sivil memur şehit düşmüştür. 475 vatan evladı şehadete ermiştir. 20 Temmuz'dan bu yana 250'ye yakın sivil vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Şehitlere ve teröre kurban giden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralı sayısı ise 1500'ü geçmiştir.

3-5 kuduzun saldırısı deyip yaşanan olayları görmeyelim mi? HDP'li belediyeler teröristlerin at oynatacağı mahalleler kurarken hükümet uyumuştur.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.