3 yıl üst üste şampiyon olan güreşçi, 3 yıl sonra madalyasına kavuştu: Karaisalı Belediye Başkanı Bekir Şimşek madalyayı verdi

Adana'nın Karaisalı ilçesinde düzenlenen Kızıldağ Karakucak Güreşleri'nde üst üste üç kez şampiyon olan İbrahim Bölükbaşı, 2021'de hak ettiği altın kemeri üç yıl sonra almaya hak kazandı.

3 yıl üst üste şampiyon olan güreşçi, 3 yıl sonra madalyasına kavuştu: Karaisalı Belediye Başkanı Bekir Şimşek madalyayı verdi
Yayınlanma:

Karaisalı Belediyesi'nin açıklamasına göre, Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde 2018, 2019 ve 2021'de düzenlenen Kızıldağ Karakucak Güreşleri'nde birinci olan İbrahim Bölükbaşı, 910 gram ağırlığında 24 ayar altın kemeri hak etti.

Ancak 2020'de Kovid-19 salgını nedeniyle müsabakaların durdurulması sebebiyle, sporcuya ödülü verilmedi.

Şampiyon güreşçinin bu durumu yargıya taşıması sonucunda, İbrahim Bölükbaşı'ya altın kemeri verilmesi yönünde karar alındı.

31 Mart'taki yerel seçimlerde Karaisalı Belediye Başkanı seçilen Bekir Şimşek, sporcuyu makamında ağırlayarak noter huzurunda ödülünü takdim etti.

Şimşek, sporcuyu kutlayarak, "Önceki dönemde yaşanan durumu düzeltmek ve güreşçimizin hakkını korumak adına gerekli adımları attık ve altın kemeri gururla kendisine takdim ettik." dedi.

Ayrıca, kamuoyunu meşgul eden bir konuyu çözüme kavuşturdukları için mutlu olduklarını belirterek, "Sporcularımızın emek ve başarılarını takdir etmek, onların yanında olmak önceliğimizdir. Adil ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz." diye değerlendirmede bulundu.

İbrahim Bölükbaşı ise altın kemeri çocuklarının eğitimi için kullanacağını ifade etti.

İLK İŞ OLARAK KAPIYI SÖKMÜŞTÜ

MHP'den Karaisalı Belediye Başkanı seçilen Bekir Şimşek, ilk icraat olarak söz verdiği gibi makam odasının kapısını sökmüş ve kapısının vatandaşlara açık olduğunu vurgulamıştı.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.