43 ilin bağlantısı olan Kırıkkale'de bayram öncesi trafik yoğunluğu arttı

Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla trafik yoğunluğu yaşanan Kırıkkale'de Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, uygulama noktasındaki ekipleri ziyaret ederek Vali Mehmet Makas'tan bilgi aldı.

43 ilin bağlantısı olan Kırıkkale'de bayram öncesi trafik yoğunluğu arttı
Yayınlanma:

Ramazan Bayramı öncesinde yoğunluğun yaşandığı ve 43 ilin kara yolu bağlantı noktası olan Kırıkkale'de denetimler arttırıldı.

Özellikle Kırıkkale-Ankara kara yolunda yaşanan yoğunluk nedeniyle trafik ekipleri ulaşımın aksamaması için büyük çaba gösteriyor. Öte taraftan karayolları ekipleri de trafiğin aksamaması için Kırıkkale-Ankara kara yolundaki bazı kavşakları geçici olarak kapattı.

emntyn.jpg

EMİNİYET GENEL MÜDÜRÜ SAHADA

Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız da Kırıkkale-Ankara kara yolu hızlı tren köprüsü altındaki uygulama noktasındaki ekipleri ziyaret ederek, Vali Mehmet Makas, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ ve İl Jandarma Komutanı Albay Barış Cücen'den bilgi aldı.

Kırıkkale'de günlük 76 ekip ve 162 personelin vatandaşlara trafik hizmeti verdiğini ifade eden Vali Makas, "Bulunduğumuz uygulama noktasında normal zamanlarda günlük 12 bin araç geçişi varken, bu sayı şu an itibariyle 26 bine çıkmış durumda. Yüzde yüzün üzerinde bir artış var. Her hangi bir sıkıntımız yok, trafik akışı seri bir şekilde sağlanmakta." dedi.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.