Ablasının para dolu çantasını sevgilisine gasp ettirdi!

Adana'da kız kardeşi Dilek Tunçman (24) ile sokakta yürüyen Ebru Özükara'nın (29) omuzundaki çanta,...

Ablasının para dolu çantasını sevgilisine gasp ettirdi!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgusunda suçunu itiraf eden Dilek Tunçman, ablasının parasını gasp etmenin planlarını günler öncesinden yaptığını söyledi.

Gasp bürosunda gözyaşları arasında ifade veren Tunçman, müzede özel güvenlik elemanı olan Arif Sıçramaz ile bir süre ilişkisinin olduğunu anlattı. Arif Sıçramaz’dan ayrılmak istediğinde ise elinde görüntülerinin bulunduğunu söyleyerek kendisini tehdit ettiğini ileri süren Tunçman, "Benim fuhuş yapmamı istedi. İlk zamanlar karşı çıktım, sonra birkaç kişi ile birlikte oldum. Bu hayatın sonunun olmadığını anlayıp ilişkimi kesmek istedim. O da kendisine para vermem şartıyla ayrılacağını söyledi. Başka çarem kalmamıştı" dedi.

Gasba uğrayan abla Ebru Özükara fenalık geçirdi.

YENİ SEVGİLİSİYLE PLAN YAPMIŞ

Arif Sıçramaz ile ilişkisini bitirmeye çalışırken hırsızlık suçundan poliste kaydı bulunan Zeki Aşan ile birlikte olduğunu ve planı birlikte yaptıklarını ileri süren Tunçman, ablasına mahallede hırsızlık olduğunu söyleyip korkuttuğunu, ablasının da buna inanıp para ve altınları yanında taşımaya başladığını anlattı. Olay günü ablası ve 1.5 yaşındaki yeğeni ile birlikte evden çıktıklarını kaydeden Dilek Tunçman şöyle konuştu:

"Zeki’ye mesaj atıp evden çıktığımızı söyledim. Zeki yanımıza geldi, elindeki bıçak ve tabancayla bebek arabasında bulunan yeğenimin başına dayayıp ’Paraları ver’ diye bağırdı. Önceden mesaj atıp para ve altınların bebek arabasındaki çantada olduğunu söylemiştim. Zeki Aşan, çantayı aldı ve biraz ileride motosikletle bekleyen Onur Çelik’in yanına gitti. Birlikte uzaklaştılar."

2 KİŞİ YAKALANDI, PARALARLA KAÇAN ARANIYOR

Dilek Tunçman’ın ifadesi üzerine harekete geçen polis, Arif Sıçramaz ve Onur Çelik’i yakaladı. Gözaltındaki sorgularında Onur Çelik suçunu itiraf etti. Arif Sıçramaz ise suçlamaları kabul etmedi. Sorguları tamamlanan Dilek Tunçman, Arif Sıçramaz ile Onur Çelik adliyeye sevk edildi. Altın ve paralarla kaçan Zeki Aşan’ın yakalanması için ise çalışma sürüyor.

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.