Adım Farah 8. Bölüm fragmanı yayınlandı! İşte Adım Farah 8. Bölüm fragmanı

Adım Farah 8. Bölüm fragmanı yayınlandı! Adım Farah 8. Bölüm fragman izle, işte detaylar…

Adım Farah 8. Bölüm fragmanı yayınlandı! İşte Adım Farah 8. Bölüm fragmanı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Adım Farah dizisi bugün yayınlanan 8. bölümünün ardından 8. bölüm fragmanı yayınlandı

Adım Farah son bölümde ne oldu?

Farah, Tahir'den kaçmak için verdiği mücadelede başarısız olmuştur ve Tahir tarafından yakalanmıştır. Ancak Ali Galip'in hayatını kurtarması sayesinde şimdilik hayatta kalır. Ancak Ali Galip, Farah'ın oğlunun hayatını tehdit etmesi nedeniyle Farah ve oğluyla ilgili bir karar vermek zorundadır. Bu durum Farah için belirsizliklerle dolu bir gelecek demektir.

Adım Farah konusu ne?

Farah, ülkesinden kaçmak zorunda kalan ve oğluyla birlikte hayatta kalmak için mücadele eden bir kadındır. Ancak istemeden şahit olduğu bir cinayet, onun hayatını ve Tahir Lekesiz ile tanışmasını sağlar. Tahir'in hayatı da bu olayla kesişir ve bundan sonra hayatları sonsuza kadar değişir.

adim-farah-konusu-nedir-oyunculari-kimler-adim-15668264-8089-amp.jpg

Dizi oyuncuları kimlerdir?

Adım Farah dizisinde Demet Özdemir, Engin Akyürek, Fırat Tanıs, Senan Kara, Lale Başar, Oktay Çubuk, Mustafa Avkıran, Ali Sürmeli gibisi isimler yer almaktadır.

Demet Özdemir kimdir?

26 Şubat 1992 tarihinde Kocaeli'de doğan üç çocuklu bir ailenin en küçük çocuğudur. Annesi ve ablasıyla birlikte İstanbul'a taşınmıştır. Özdemir'in anneannesi Bulgaristan göçmenidir. Babasıyla yıllarca görüşmeyen Özdemir, daha sonra barıştıklarını ancak babasının çok inatçı biri olduğunu söylemiştir.

Dansa olan ilgisi nedeniyle Bengü'nün performanslarında dans sanatçısı olarak yer almaya başlamış ve daha sonra Efes Kızları kadrosunda da yer almıştır. 2011-2013 yılları arasında Studio Oyuncuları'nda oyunculuk eğitimi almıştır.

Özdemir'in ilk televizyon deneyimi 2013 yılında FOX TV'de yayınlanan "Sana Bir Sır Vereceğim" adlı dizide Aylin karakterini canlandırmasıyla gerçekleşmiştir. Daha sonra "Kurt Seyit ve Şura" dizisinde Alya, "Tut Sözünü" filminde ise Demet karakterlerini canlandırmıştır. 2015 yılında Star TV'de yayınlanan "Çilek Kokusu" dizisinde Aslı karakterini canlandırmıştır. Bengü'nün "Hodri Meydan" şarkısının klibinde de yer almıştır.

Engin Akyürek kimdir?

Engin Akyürek, 12 Ekim 1981'de Ankara'da doğdu. Ankara Üniversitesi Tarih Fakültesi'nden mezun oldu ve oyunculuk kariyerine Türkiye'nin Yıldızları adlı TV yarışma programında birincilik alarak başladı. Yarışmanın ardından Yabancı Damat dizisinin kadrosuna katıldı. 2004-2007 yılları arasında Yabancı Damat dizisinde Kadir Sadıkoğlu karakterini canlandıran Akyürek, 2006 yılında ise Kader adlı sinema filminde Cevat karakterini canlandırmıştır. 2007-2008 yıllarında ATV'de yayınlanan Karayılan dizisinde Nizipli karakterini canlandırmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.