Afet Bölgesinde Ramazan Bereketi: İyilikseverler Yardıma Koşuyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursalı hayırseverlerin de katkılarıyla Hatay’da 3 ayrı noktaya kurduğu iftar çadırlarında her gün 2 bin kişiye iftar ve sahur yemeği veriyor.

Afet Bölgesinde Ramazan Bereketi: İyilikseverler Yardıma Koşuyor
Yayınlanma:

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Hataylıların deprem felaketinden sonra yaralarını sarmak için yoğun bir çaba harcıyor. Ramazan ayının manevi iklimini Hatay'da da yaşatmak için çadırlar kurarak iftar programları düzenliyorlar. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Balkan türksiad ve Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği başta olmak üzere hayırseverlerin sponsorluğunda düzenlenen iftarlarda depremzedelerle birlikte oruçlarını açtı. Başkan Aktaş, Türkiye'nin iki ayrı depremle sarsıldığını ancak devlet ve milletin el ele vererek yaraların sarılmaya çalışıldığını belirtti.

Bursa'da Fevzi Çakmak Caddesi Otoparkı ve Emirsultan Meydanı'nda devam eden geleneksel iftar programlarının yanı sıra, Hatay'ın Narlıca Mahallesi'nde 3 ayrı noktaya iftar çadırları kuruldu ve her gün 2 bin kişiye iftar ve sahur yemeği veriliyor. Başkan Aktaş, Balkan türksiad ailesi, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği, Samsun Makine, Ergünler İnşaat ve diğer tüm sponsorlara yürekten teşekkür ederek, devlet ve millet elbirliğiyle yaraların sarmaya devam edileceğini söyledi.

Başkan Aktaş, iftar yemeğinin ardından çocuklara oyuncak dağıtarak onlarla sohbet etti.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.