Afyonkarahisar’da facia: 4 kişi hayatını kaybetti

Afyonkarahisar’da piknik yapmak için Tabiat Parkı’na giden 16 kişilik öğrenci grubundan bir kişi gölete düştü. Öğrenciyi kurtarmak için gölete 3 kişi daha atladı. Ancak 4 kişi de boğularak hayatını kaybetti.

Afyonkarahisar’da facia: 4 kişi hayatını kaybetti
Yayınlanma:

Olay, Afyonkarahisar Sandıklı ilçesi Akdağ Tabiat Parkı’nda meydana geldi. Hocalar Lisesi'nden 16 kişilik bir öğrenci grubu piknik yapmak için gelmişti. Bir öğrenci gölet üzerinde köprüde fotoğraf çektirmek isterken dengesini kaybederek suya düştü.

4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Ardından öğrenciyi kurtarmak için başka bir öğrenci, servis şoförü ve bir vatandaş da suya atladı. Fakat 4 kişi de suda boğularak hayatını kaybetti.

AFAD EKİPLERİ ÇALIŞMA BAŞLATTI

Kişilerin cansız bedenini göletten çıkarmak için AFAD ekipleri çalışma başlattı. Olayda ölen geçlerden Mehmet C. ve Ramazan A.'nın cansız bedenleri AFAD ekipleri tarafından gölete girdikleri bot ve kanca yardımı ile çıkarıldı.

AİLELER SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Diğer ikisinin cansız bedeninin çıkarılması içinse Konya'dan istenen balık adamların gelmesi bekleniyor. Öte yandan, çocuklarının cansız bedenleri çıkarılan aileler ise bölgede sinir krizleri geçirerek, balık adamların geç gelmesine tepki gösterdiler.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.