Aile katliamı yapan saldırganın cenaze namazı kılınmadı

Hendek ilçesinde gerçekleşen trajik olayda, üvey annesi ve öz babasını silahla öldüren ve ardından kardeşi tarafından kesici aletle hayatını kaybeden kişi, cenaze namazı kılınmadan defnedildi.

Aile katliamı yapan saldırganın cenaze namazı kılınmadı
Yayınlanma:

Olay, 9 Nisan Salı günü akşam saatlerinde Hendek ilçesinde bulunan Hantek Konutları'nda meydana geldi. İddialara göre, aile arasında mal varlığı nedeniyle çıkan anlaşmazlık sonucu çıkan kavgada Mevlüt Çelik, üvey annesi Melek Çelik (37) ve babası Vahdettin Çelik'i (66) silahla öldürdü. Bu olayın ardından, site içinde kardeşler arasında yaşanan kavgada Mevlüt'ün kardeşi Selçuk Çelik, onu kesici bir aletle öldürdü ve kendisi de silahla yaralandı. Üç kişinin cansız bedeni olay yerinde yapılan incelemelerin ardından morga kaldırıldı. Olayın, kardeşlerin ortak bir araç alımı nedeniyle meydana geldiği iddia edildi.

Cinayet kurbanı olan Melek ve Vahdettin Çelik için Pamukova ilçesinde bulunan Hacı Bayram Halil Camii'nde cenaze namazları kılınmış ve sonrasında defnedilmişti. Ancak, Mevlüt Çelik'in cenaze namazı kılınmadan, Akyazı ilçesi Karaçalılık mezarlığında toprağa verildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.