AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda engelliler ve aileleri için iftar programı düzenlendi.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda engelliler ve aileleri için iftar programı düzenlendi. Programa 500’den fazla vatandaş katıldı.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda engelliler ve aileleri için iftar programı düzenlendi.
Yayınlanma:

Düzenlenen iftar programına AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, AK Parti İstanbul İl Sosyal Politikalar Başkanı Mehmet Fatih Serdar, AK Parti İstanbul 28. Dönem Milletvekili Adayı sanatçı Yücel Arzen, Cemal Donat ve İsmail Emrah Karayel, AK Parti İstanbul 22. Dönem Milletvekili Lokman Ayva ve 500'ü aşkın engelli ile ailesi katıldı.

araengelli.jpg

“Sessiz devrim gerçekleşti”

AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, iftar sonrası açıklamalar yaptı. Serkan Bayram, “Engelliler için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı projeler ve çalışmalar ortada, sessiz devrim gerçekleşti. 2005 yılında özel yasamıza kavuştuk, daha sonra 2007 yılında Birleşmiş Milletler engelli hakları sözleşmeleri yapıldı. Tüm şehirlerimizi yeniden inşa ediyoruz. Engelli kardeşlerimizin sorunlarını ortadan kaldıracak projeler gerçekleştiriyoruz. Cumhurbaşkanlığımızın talimatlarıyla Ampute sporcularımız sorunlarının ve önündeki engellerin giderilmesi konusunda ciddi adımlar attılar” dedi.

“Türkiye Yüzyılı Türkiye’miz için çok önemli”

Özel iftar programı için AK Parti İl Başkanlığı’na teşekkür ederek sözlerine başlayan Samet Demirayak, "Böyle güzel bir organizasyonda hepimiz buluştuk. Türkiye Yüzyıl’ını tüm Türkiye’miz için çok önemli buluyorum. Gençlere ve Engelliler için yapılan projeleri çok güzel buluyorum” açıklamasını yaptı.

“Eskiden engellilerimiz evden çıkamıyordu”

Engellilerimiz için çok güzel bir etkinlik olduğunu vurgulayan Metin Taşkın, “Eskiden engellilerimiz evden çıkamıyordu. Eskiden dışlanıyorduk. Ak Parti iktidarı sayesinde bu durum düzeldi. Evde bakım ve engeliler maaşı, bu durumdan çok memnunuz. Ne zaman istesek bir telefonda geliyorlar” ifadelerini kullandı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.