AK Partili Metin Külünk'ten ortalığı karıştıracak iddia!

AK Partili Metin Külünk, Fatih Altaylı'nın programına konuk olarak yerel seçimlere ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

AK Partili Metin Külünk'ten ortalığı karıştıracak iddia!
Yayınlanma:

Metin Külünk, seçim öncesinde yapılan anketlerde bazı kişilerin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önüne kendi adaylarını koymak için sahte anket sonuçları sunduğunu iddia etti.

Özellikle kendi istedikleri isimleri aday gösterebilmek için bazı kişilerin sahte anket sonuçlarıyla Erdoğan'a yaklaştığını belirten Külünk, "Bas bas bağırdım, sahte anketler götürmeyin Sayın Cumhurbaşkanımızın önüne. Ben bazı illeri biliyorum, söylemeyeyim" şeklinde konuştu.

Külünk, parti içindeki siyasetçilerin 15 Temmuz'dan sonra "bu millet bize mecbur" anlayışının ortaya çıktığını da ifade etti.

Külünk, "Parti bu kadar güçlü bir hareket olarak oluşan statükonun Sayın Cumhurbaşkanımızı sınırlandırması çok uzun sürdü. Bunun sebebi de Sayın Erdoğan’ın liderlik gücü ve çok güçlü taşıyıcı gücü buna engel oldu. 15 Temmuz’dan sonra bizim arkadaşlarımızda çok büyük bir anlatış ortaya çıktı ‘Bu millet bize mecbur’ hayır ne devlet iktidarlara mecburdur, ne de millet iktidarlara mecburdur." diye konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum