Akşener: "Arıza çıkarmamak için ben herşeyden vazgeçtim"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 6'lı masanın detaylarını Trabzon'da anlattı.

Akşener: "Arıza çıkarmamak için ben herşeyden vazgeçtim"
Yayınlanma:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Trabzon'da düzenlenen Karadeniz Bölgesi İstişare Toplantısı kapsamında bir mahallede çay ocağında vatandaşlarla buluştu. Burada, 6'lı masa ile ilgili sorular üzerine Akşener, "Şimdiki aklım olsa geri dönmezdim" diyerek, "Keşke. Şimdi ki aklım olsam katiyen yapmazdım. Ama oldu işte. Onun için kendi başımıza gidiyoruz" şeklinde konuştu.

Trabzon ziyareti sırasında partililerle buluşan Akşener, daha sonra Yomra ilçesindeki İkisu mahallesine giderek çay ocağında vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların sorularını yanıtlayan Akşener, bir vatandaşın 6'lı masa ile ilgili yönelttiği soru üzerine, "Şimdiki aklım olsa dönmezdim" ifadesini kullandı. Bu sırada bir vatandaşın "O masadan kalktınız takdir ettik sizi ama keşke geri dönmeseydiniz" sözleri üzerine Akşener, ayrılma sürecini detaylandırdı.

Akşener, "Özür dilerim, şimdi ki aklım olsa katiyen yapmazdım. Ama oldu işte. Onun için kendi başımıza gidiyoruz. Siz de destek olun" diyerek, seçim sürecindeki kararlarını ve adaylık sürecini anlattı. Akşener, aday belirleme konusundaki karar alma sürecinde yaşananları açıklarken, "Bana orada siz istemiyorsanız biz 5 kişi olarak imzayalım, siz gidebilirsiniz dendi" ifadelerini kullanarak, sürecin ayrıntılarına değindi.

Akşener, masadan ayrılmasının ardından Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın kendisini ziyaret ettiğini belirterek, yaşananları şeffaf bir şekilde paylaştı. "Bana aklın yeni mi başına geldi diyebilirsin" diyerek, sürecin detaylarını samimiyetle aktardı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.