Albayrak ve Yalçın ailelerin mutlu günü

M. Bilge Kağan Albayrak-Eda Yalçın çifti muhteşem bir düğünle dünya evine girdi. Kırıkkaleliler hemşerileri Kemal Albayrak’ı bu mutlu gününde yalnız bırakmadı.

Albayrak ve Yalçın ailelerin mutlu günü
Yayınlanma:
Güncelleme:

Kırıkkale 20 ve 21. Dönem Milletvekili Kemal Albayrak ve Zeynep Albayrak’ın oğlu M. Bilge Kağan Albayrak ile emekli asker Doğan Yalçın ve Mesude Yalçın’ın kızları Eda Yalçın düzenlenen muhteşem bir düğünle dünya evine girdi. Düğün töreni Ankara ve Kırıkkale’den siyaset ve iş dünyasını bir araya getirirken Kırıkkaleliler hemşerileri Kemal Albayrak’ı bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’nın kıydığı nikahta M. Bilge Kağan Albayrak ile Eda Yalçın çiftinin şahitliklerini Kırıkkaleli İşadamı Sadettin Saran ile… yaptı.

nikah2.jpg

BİR ÖMÜR BOYU MUTLU OLSUNLAR

Nikah töreninde kısa bir konuşma yapan Başkan Mustafa Tuna, “Gencecik pırıl pırıl gençlerimizin bu mutlu gününde nikahlarını kıymaktan çok mutluyum. İnşallah hep mutlu olurlar. Saygı sevgi çerçevesinde ömürlerini sürdürürler” dedi. Genç çiftin nikah şahitliğini yapanlardan Kırıkkaleli iş adamı Sadettin Saran, “Böylesine güzel ve anlamlı bir günde genç çiftimizi tebrik ediyor ömür boyu mutluluklar diliyorum. İnşallah bu güzel birliktelik sağlık ve huzur içinde bir ömür boyu sürer” dedi.

nikah3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.