Altındağ Belediyesi yatırımdan yatırıma koşuyor

Altındağ Belediyesi, Ulubey Mahallesi’ni spor tesisine kavuşturuyor.

Altındağ Belediyesi yatırımdan yatırıma koşuyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Göreve geldiği günden bu yana yaptığı başarılı çalışmalarla ve örnek yatırımlarla Altındağ’ın çehresini değiştiren Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki yeni bir spor tesisini daha Altındağlıların hizmetine sunuyor. Bugün açılışı gerçekleştirecek spor tesisiyle birlikte Ulubey Mahallesi’nde yaşayan başta gençler olmak üzere vatandaşlar spor yaparak daha sağlıklı bir yaşama kavuşacaklar.

altindag-21.jpg

AÇILIŞI BUGÜN YAPILACAK

Altındağ Belediyesi, Ulubey Mahallesi’ni spor tesisine kavuşturuyor. İlçeye spor merkezi kazandırmaya devam eden Altındağ Belediyesi, Ulubey Spor Tesisi’ni hizmete sunuyor. Amatör kulüplerin kullanımına açılan 40X60 metre büyüklüğündeki stat, futbol antrenmanlarına ve maçlara ev sahipliği yapacak. Daha fazla Altındağlı gencin sporla ilgilenmesini ve kötü alışkanlıklardan uzak durmasını amaçlayan Altındağ Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan spor tesisinin açılış töreni bugün saat 14.30’da yapılacak.

ALTINDAĞ HER TÜRLÜ SPORA SAHİP ÇIKIYOR

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki açılış öncesi yaptığı açıklamada “Altındağ; fiziksel açıdan değişirken, sosyal açıdan da değişmesi zorunluydu. Ne mutlu ki, bugün her türlü spor branşına sahip çıkıyor ve daha çok gencimizi spor ile kaynaştırmaya çabalıyoruz. Bugüne kadar Altındağ'a 20 spor tesisi kazandırdık. Ulubey Mahallesi'ne yaptığımız yeni stadı da, amatör spor kulüplerinin kullanımına açtık. Şimdiden yoğun kullanılmaya başlandı. Kişisel dönüşüm ve değişimin önemli etkenlerinden birisi de şüphesiz spordur” dedi.

GENÇLERİMİZİ KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN KORUMALIYIZ

Başkan Tiryaki sözlerine gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumalıyız diyerek “Özellikle çocuklarımızın sporla ilgilenmesi çok önemli. Gençlik merkezlerimiz ve spor tesislerimiz aracılığı ile Altındağlı çocukları sporun pek çok dalı ile tanıştırıyor ve bu alanda yetişmelerini sağlıyoruz. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumanın, zamanı verimli geçirmelerinin, geleceğe daha sağlıklı yürümelerinin yolu, spor ve sanat ile iç içe yaşamalarıdır. Bu vesile ile Ulubey Spor Tesisi Altındağlılara hayırlı olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.