Altındağ Belediyesi'nden depremzede desteği

Altındağ Belediyesi depremzede bölgeye desteğini sürdürüyor.

Altındağ Belediyesi'nden depremzede desteği
Yayınlanma:

Altındağ Belediyesi depremzede bölgeye desteğini sürdürüyor. Altındağ Belediyesi, Osmaniye'de öğrenim gören tüm 8 ve 12. sınıf öğrencilerine sınav hazırlık kitabı dağıttı.

Osmaniye'de bu yıl sınava girecek 8. sınıf öğrencilerine LGS hazırlık kitapları dağıtılırken, üniversiteye giriş sınavına girecek öğrencilere TYT hazırlık kitapları dağıtıldı. Kitapları Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz ile birlikte dağıtan Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, "Altındağ'da çocuklarımız için ne yapıyorsak Osmaniyeli çocuklar için de aynısını yapıyoruz. Tüm çocuklarımıza ve gençlerimize sınavlarında başarılar diliyoruz. "

22-001.jpg

"Her zaman yanlarındayız"

LGS ve TYT hazırlık kitaplarının dağıtımının Osmaniyeli öğrenciler tarafından büyük bir sevinçle karşılandığını belirten Başkan Balcı, "Depremin acısını yaşayan ve belki de gelecek kaygısı en çok hisseden çocuklarımız, hazırlık yapması gereken çocuklardır. deprem bölgesindeki sınavlar için. Yaşadıkları stresi bir nebze olsun unutup sınavlarına çalışsınlar. Onları sınav stresinden bir nebze olsun uzaklaştırabildiysek ne mutlu bize. Öğrencilerimiz sadece ders çalışsınlar. zor ve hedeflerinden sapmamak. Biz her zaman yanlarındayız."

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.