Anadolu lezzetleri etiSEM’de yarıştı

Etimesgut Belediyesi Sürekli Eğitim ve Uygulamalı Merkezi Kaşmir Birimi'nde öğrenciler Türk mutfağı lezzetleri uygulamalı sınavında kıyasıya mücadele ettiler.

Anadolu lezzetleri etiSEM’de yarıştı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Kaşmir etiSEM Birimi Uygulamalı Mutfak Atölyesi'nde aşçılık eğitimi alan adaylar yaptıkları yemekleri aralarında Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'in de yer aldığı jüri üyelerine sundular. Başkan Demirel ve diğer değerlendirme kurulu üyeleri, kursiyerlerin yaptıkları yemeklere not verdiler. Kursiyerler, yaptıkları nohutlu mantı çorbası, dondurmalı irmik helvası, kuru meyveli sütlaç, hardal sosu salata, kabak sarması, piliç topkapı, çökertme kebabı, sebzeli tavuk çorbası, Manisa kebabı, Erzincan çorbası, narlı ıspanak salatası, kadın budu köfte ile kıyasıya yarıştılar.

286 KURSİYERE EĞİTİM

Demirel, yarışmacıları tebrik ederek, yemeklerin hepsinin çok güzel olduğunu söyledi. Başkan Demirel, yarışma sonunda merkezdeki diğer kursiyerleri de ziyaret ederek sohbet etti. etiSEM kurslarıyla 45 bine yakın Etimesgutlu’ya meslek ve beceri eğitimi verdiklerini belirten Demirel, Kaşmir etiSEM biriminde de bu dönem 286 kursiyerin eğitim aldığını söyledi.
Kursiyerler, etiSEM kurslarına katılarak kendilerini geliştirdiklerini, yeni hobi ve meslekler edindiklerini belirterek, Başkan Demirel'e teşekkür ettiler.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.