Ankara'da bugün hangi yollar trafiğe kapalı 12 Mayıs 2023

Millet İttifakı Ankara mitingi sebebiyle hangi yollar kapalı? Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara mitingi sırasında yollar kapalı mı?

Ankara'da bugün hangi yollar trafiğe kapalı 12 Mayıs 2023
Yayınlanma:

Millet İttifakı ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara’da yapacağı mitingten dolayı hangi yolların kapalı olacağı merak konusu oldu. Seçime sayılı saatler kala çalışmalarına devam eden Millet İttifakı ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara mitinginin yol durumunu nasıl etkileyeceği ve hangi yolların trafiğe kapalı olacağı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki Kılıçdaroğlu'nun mitingi nerede ve yollar saat kaçta trafiğe kapanıyor?

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin konu ile ilgili açıklaması ise şu şekilde:

"Değerli Ankaralılar;

12 Mayıs Cuma günü Tandoğan Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan miting hazırlıkları için 11 Mayıs (bugün) 20.00-21.00 saatleri arasında Anıt Caddesi ve Turgut Reis Caddesi ile 12 Mayıs saat 14.00 itibarıyla GMK, Kazım Karabekir ve Dögol Caddesi tamamen trafiğe kapatılacaktır.

Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için alternatif yolları tercih etmelerini ve trafiğe kapatılacak yollara ilişkin durumu dikkate almalarını rica ederiz."

ankara-002.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.