Ankara firmaları İspanya Ticaret Müsteşarlığı ile bir araya geldi

Teknokent firmalarının yoğun ilgisini çektiği söyleşide, İspanya ile ticaret yapılacak sektörler hakkında bilgi alınırken, İspanya’nın ülkeler arası ticari ilişkileri geliştirmek için yabancı firmalara verdiği destekler hakkında bilgi alındı.

Ankara firmaları İspanya Ticaret Müsteşarlığı ile bir araya geldi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Hacettepe Teknokent A.Ş. teknokentte Ar-Ge çalışması yürüten firmalarının dış ticaret hacimlerini artırmak, yeni pazar arayışlarına katkı sağlamak için başlattığı “Ülkeler ve Fırsatlar” söyleşilerinin sekizincisini İspanya Büyükelçiliği Ekonomi ve Ticaret Müsteşarı Fernando Hernández’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Teknokent firmalarının yoğun ilgisini çektiği söyleşide, İspanya ile ticaret yapılacak sektörler hakkında bilgi alınırken, İspanya’nın ülkeler arası ticari ilişkileri geliştirmek için yabancı firmalara verdiği destekler hakkında bilgi alındı. Söyleşi, Ticaret Müsteşarı Fernando Hernández’e firmalarımızın soru ve cevaplarını yanıtlamasıyla da son buldu.

Söyleşi sonunda da Ticaret Müsteşarı Fernando Hernández’le Hacettepe Teknokent A.Ş. Genel Müdürü İlyas Yılmazyıldız bir araya gelerek, Genel Müdür İlyas Yılmazyıldız tarafından Ticaret Müsteşarı Fernando Hernández’e teknoket hakkında bilgi verilerek, teknokent firmaları ile İspanyol firmalarının birlikte yapabilecekleri iş birlikleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.