Ankara'da Cuma namazı saat kaçta? Cuma namazı ne zaman? Cuma ezanı saat kaçta okunacak?

Ankara'da cuma namazı saat kaçta? Sela kaçta okunacak? Ankara Cuma ezanı ne zaman, saat kaçta okunacak? işte detaylar...

Ankara'da Cuma namazı saat kaçta? Cuma namazı ne zaman? Cuma ezanı saat kaçta okunacak?
Yayınlanma:
Güncelleme:

Tabii, Cuma namazı Müslümanlar için özel bir ibadettir ve camide cemaatle kılınır. Cuma namazı, İslam'ın beş temel ibadetinden biri olan namazın haftada bir özel bir versiyonudur. Cuma günü öğle vakti kılınan bu namaz, Müslüman toplumlar için önemlidir. Cuma namazı sırasında bir hutbe (vaaz) verilir ve Müslümanlar topluca namaz kılarlar.

Cuma namazı saatleri her hafta değişebilir ve coğrafi konuma göre farklılık gösterebilir. Dolayısıyla, Cuma namazı saatlerini öğrenmek için yerel bir caminin anonslarını dinlemek, bir dini uygulama uygulaması kullanmak veya Diyanet İşleri Başkanlığı'nın resmi web sitesini ziyaret etmek gibi kaynakları kullanabilirsiniz. Cuma namazı, Müslümanlar arasında topluluk birliğini ve ibadetin önemini vurgular.

ANKARA'DA CUMA NAMAZI SAAT KAÇTA?

Ankara'da 2 Haziran 2023 Cuma günü öğle vakti cuma namazı kılınacaktır. Namaz vakitleri her gün değişir. Ankara'da 2 Haziran 2023 Cuma günü cuma namazı saat 12:52'de kılınacaktır.

CUMA NAMAZI SAAT KAÇTA?

2 Haziran 2023 Cuma günü, İstanbul'da Cuma namazı saat 12:57'de kılınacaktır.

2 Haziran 2023 Cuma günü, Kırşehir'de Cuma namazı saat 12:46'de kılınacaktır.

2 Haziran 2023 Cuma günü, Kırıkkale'de Cuma namazı saat 12:48'de kılınacaktır

2 Haziran 2023 Cuma günü İzmir'de Cuma namazı saat 12:59'da kılınacaktır. Ancak namaz saatleri her gün değişebilir, bu nedenle güncel namaz vakitlerini öğrenmek için yerel bir cami veya Diyanet İşleri Başkanlığı'nın resmi web sitesini ziyaret etmeniz önemlidir.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.