Ankara’da ücretsiz bahçıvanlık kursu

Ankara Büyükşehir Belediyesi her yıl “Bahçıvanlık Kursu” düzenliyor. İnsanlarda çevre bilinicini amaçlayan eğitim 2019 yılının son başvuruları 9 Eylül Pazartesi günü başlıyor.

Ankara’da ücretsiz bahçıvanlık kursu
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediyesi her yıl “Bahçıvanlık Kursu” düzenliyor. İnsanlarda çevre bilincini amaçlayan eğitim 2019 yılının son başvuruları 9 Eylül Pazartesi günü başlıyor.

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Hasan Muhammet Güldaş, 20 iş günü şeklinde 2 dönem düzenlenecek olan kurslarda hem teknik bilgiler verileceğini hem de seralar ve parklarda pratik uygulamalar yapılacağını söyledi.

EĞİTİMLER ÜCRETSİZ

Bahçıvanlık kursundan Başkentli vatandaşların yararlanması amacıyla ücretsiz düzenlediklerini belirten Güldaş, “2019 yılının güz dönemindeki son bahçıvanlık kursumuza kayıt başvuruları, 9-13 Eylül tarihleri arasında yapılacak. Kurslardan yararlanmak isteyen kamu kurum çalışanları ve vatandaşlarımızı 2 adet fotoğraf ve nüfus cüzdan fotokopileri ile birlikte bekliyoruz” diye konuştu.

ÇEVRE BİLİNCİ ARTIYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Bahçıvanlık Kursları sayesinde, yeşili seven ve bitkilere meraklı olan Başkentlilerin salon ve bahçe bitkileri ile sebzecilik, fidancılık, bitki ilaçlaması ve budama konularını öğrenerek, çevrelerindeki peyzaj uygulamalarında daha bilinçli olmalarını amaçlanıyor.

2019 yılının son Bahçıvanlık kursu için 2 fotoğraf ve nüfus cüzdan fotokopisi ile Söğütözü Mahallesi 2185. Cadde No: 6 adresindeki Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı'na şahsen başvuru yapılması gerekiyor.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.