Ankaragücü çift kale oynadı

MKE Ankaragücü Spor Toto Süper Lig’e verilen Milli maç arası nedeniyle arada hazırlıklarını kendi tesisleri olan Beştepe’de sürdürüyor.

Ankaragücü çift kale oynadı
Yayınlanma:
Güncelleme:

MKE Ankaragücü Spor Toto Süper Lig’e verilen Milli maç arası nedeniyle arada hazırlıklarını kendi tesisleri olan Beştepe’de sürdürüyor. Teknik Direktör Mustafa Kaplan yönetiminde yapılan antrenman aerobik koşu ile başladı. Ardından çabuk kuvvet ve çabukluk çalışması yapan futbolcular, antrenmanı fonksiyonel alanda iki kaleli oyun ile tamamladı. Tedavilerine devam edilen Brice Dja Djedje, Stelios Kitsiou ve Wilfred Moke ile Milli takımda bulunan Hadi Sacko, yapılanson antrenmanda yer almadı. Milli takımdan dönen Michal Pazdan takımla birlikte çalışırken Dever Orgill fizyoterapist eşliğinde salonda takımdan ayrı çalıştı.

ankaragucu-33.jpg

BİLETLER SATIŞTA

MKE Ankaragüc’nün Spor Toto Süper Lig’in 27. Haftasında 7 Nisan Pazar günü saat 16:00’da Eryaman Stadyumu’nda karşı karşıya geleceği Fenerbahçe maçının biletleri satışa çıktı. Seyircisi önünde Fenerbahçe karşısında üç puan mücadelesi verecek olan Ankara’nın sarı lacivertli ekibinin maçı için satışa sunulan biletler, ilk olarak öncelikle MKE Ankaragücü Passolig sahiplerine açık olacak olup, diğer Passolig sahiplerine ise Cuma günü aktif hale getirilecek. Bu maça gitmek isteyen Başkentliler satışlar aktif hale geldiğinde www.passo.com.tr üzerinden bilet yüklemesi yapabilecekler. Kulüpten yapılan açıklamaya göre maçın bilet fiyatları şu şekilde; Güney Kale Arkası 30 TL, Kuzey Kale Arkası 30 TL, Doğu Maraton Tribünü 40 TL, Batı Kapalı Tribünleri 50 TL ve MİSAFİR TRİBÜN 39 TL olarak açıklandı.

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.