Ankaragücü seri peşinde

Spor Toto Süper Ligde 7. hafta heyecanı birbirinden çekişmeli ve zevkli maçlarla devam ediyor.

Ankaragücü seri peşinde
Yayınlanma:
Güncelleme:

ORHUN YILDIZ

Ligde son iki haftayı iki galibiyetle kapatan MKE Ankaragücü bu akşam saat 20.00’da Osmanlı Stadı’nda Antalyaspor’u konuk edecek. Sarı lacivertlilerde hedef bu maçı da kazanarak ligde üçtü üç yaparak çıkışını sürdürmek.

İKİDE İKİ YAPTILAR

Sezona evinde oynadığı ve 3-1 kaybettiği Galatasaray maçı ile başlayan MKE Ankaragücü daha sonra toparlanarak ligde istikrarlı bir tablo çizmeye başladı. Sarı lacivertliler ligin beşinci haftasında Eskişehir’de oynadığı maçta Akhisarspor’u 1-0 yendikten sonra geçen hafta da deplasmanda ligin yeni takımlarından Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u maçın doksanıncı dakikasında Kenan Özer’in attığı golle 1-0 yenerek haftayı üç puanla kapatmıştı. Ev sahibi ekip Osmanlı Stadı’nda oynayacağı bu maçı da kazanarak uzun yıllar sonra döndüğü Süper Ligde ilk kez üçte üç yapma fırsatı bulmuş olacak.

HAZIRLIKLAR TAMAM

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında sahasında Antalyaspor ile karşılaşacak olan MKE Ankaragücü, Ziraat Türkiye Kupası’nda karşılaştığı Serik Belediyespor maçının ardından bu maçın hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleşen antrenman, 1 nolu sahada zemin çalışması yapıldığı için 2 Nolu sahada yapıldı. Sakatlığı devam eden Kubilay Kanatsızkuş antrenmanda yer almazken Thibault Moulin fizyoterapist eşliğinde 3 Nolu sahada düz koşu yaptı. Sarı lacivertliler Antalyaspor hazırlıklarını yarın yapacağı antrenman ile sürdürecek.

ankaragucu1-007.jpg

HAKEM NUMANOĞLU

Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis sezonunun 7. haftasında bu akşam saat 20.00’da Osmanlı Stadı’nda oynanacak olan MKE Ankaragücü ile Antalyaspor arasında oynanacak maçının hakemi İstanbul bölgesinden Tugay Kaan Numanoğlu olduğunu açıkladı. Numanoğlu’nun yardımcıları ise Süleyman Özay ve Hakan Yemişken olurken dördüncü hakem ise Hakan Ceylan olacak.

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.