Ankaralıların favori mekanı keşfedilmeyi bekliyor... Burada kendiniz pişirip kendiniz yiyorsunuz!

Ankara'nın doğal güzelliklerinden biri olan Eymir Gölü'ndeki Uçurtmalı Bahçe, yeşillikler içinde kahvaltıdan mangal keyfine herkesi bekliyor. Ekonomik zorluklara rağmen uygun fiyatları ve özel etkinlikleri ile öne çıkan mekan, Ankaralılara unutulmaz anlar yaşatıyor.

Ankaralıların favori mekanı keşfedilmeyi bekliyor...  Burada kendiniz pişirip kendiniz yiyorsunuz!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: SÜMER TAŞKIRAN

Ankaralı girişimci İbrahim Atılgan, Eymir Gölü kıyısında yer alan 'Uçurtmalı Bahçe'nin ortaklarından biri olarak, Ankara'nın yeşil bir cenneti haline gelen mekanlarını tanıttı. 2019'da kurulan ve 6'ncı yılına giren Uçurtmalı Bahçe, özellikle hafta sonları olmak üzere her gün binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor. Mekan, "Kendin pişir kendin ye!" konsepti ile dikkat çekiyor.

whatsapp-image-2024-01-14-at-23-22-40.png

EVLİLİK TEKLİFLERİ VE ÖZEL GÜNLERİN VAZGEÇİLMEZ MEKANI

Müşteriler, dışarıdan getirdikleri etleri kendileri pişirme imkanına sahip. Yaz aylarında ailece tercih edilen kahvaltı ve yemeklerin yanı sıra, Uçurtmalı Bahçe, evlilik teklifleri, doğum günleri ve diğer özel günler için de popüler bir tercih haline gelmiş durumda.

whatsapp-image-2024-01-14-at-23-22-41-1.png Mekan, açık alanda şemsiyeli özel bir bölümle evlenme teklifleri ve diğer özel etkinliklere de ev sahipliği yapıyor. Düğünler için 650 kişilik kapasitesi bulunan Uçurtmalı Bahçe, kış aylarında ise kapalı alanda 60 kişilik bir mekan sunuyor.

whatsapp-image-2024-01-14-at-23-22-41.png

Atılgan, sektördeki zorluklara dikkat çekerek, özellikle ekonomik zorlukların maliyetleri artırdığını ve bu durumun fiyatlara yansıdığını ifade etti.

whatsapp-image-2024-01-14-at-23-22-42.pngAnkaralılara seslenen Atılgan, "Eymir Gölü'nün bu nadir yeşillik alanı içindeki Uçurtmalı Bahçe'yi keşfetmeye bekliyoruz!" diyerek Ankaralıları davet etti.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.