Arda Güler Real Madrid'de kaç numaralı formayı giyecek? Arda'nın Madrid'de forması kaç numara olacak? İşte detaylar...

Arda Güler Real Madrid ile anlaştı ve imza için Madrid'e indi. Arda Güler yarın imza töreninde basına tanıtılacak. Peki, Arda Güler Real Madrid'de kaç numaralı formayı giyecek? Arda'nın Madrid'de forması kaç numara olacak? İşte detaylar...

Arda Güler Real Madrid'de kaç numaralı formayı giyecek? Arda'nın Madrid'de forması kaç numara olacak? İşte detaylar...
Yayınlanma:

Arda Güler, dünyanın en büyük kulüplerinden biri olan Real Madrid'e transfer oldu. Arda, bugün özel uçakla Madrid'e gitti. Taraftarlar, Arda Güler Real Madrid'de kaç numaralı formayı giyecek? Arda'nın Madrid'de forması kaç numara olacak? merak ediyor. İşte detaylar...

icarda.jpg

ARDA GÜLER REAL MADRİD'DE KAÇ NUMARALI FORMAYI GİYECEK? ARDA'NIN MADRİD'DE FORMASI KAÇ NUMARA OLACAK?

İspanyol devi Real Madrid'e transferi için geri sayıma geçilen Arda Güler'in 7 Temmuz Cuma günü resmi imzayı atması bekleniyor. Transferden Fenerbahçe'nin kasasına yaklaşık 30 milyon euro gireceği öğrenilirken İspanyol basını Real Madrid'in hocası Carlo Ancelotti'nin Arda'yı sezon boyunca ağırlıklı olarak sağ kanatta kullanmayı planladığını yazdı.

Arda Güler'in Real Madrid'de giyeceği forma numarası henüz netlik kazanmadı. Arda, Fenerbahçe forması ile 10 numaralı formayı, milli takım forması ile ise 21 numaralı formayı giyiyordu.

REKOR TRANSFER

Real Madrid, Fenerbahçe'ye bu transfer için 20 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Eflatun-beyazlılar ayrıca oyuncu ve kulüp bonuslarıyla birlikte sarı-lacivertlilere 10 milyon euroluk bir ödeme daha yapacak. Toplamda 30 milyon euroyu bulan satışla Arda Güler, Türk futbol tarihinin en pahalı futbolcusu olacak. Real Madrid ayrıca Fenerbahçe'ye 18 yaşındaki futbolcunun sonraki satışından da yüzde 20 pay verecek. Dünya devi, Arda Güler'le ise 6 yıllık sözleşme imzalayacak.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum