'Arka sokaklar' sevgililerini sevindirecek haber

Şevket Çoruh'un yeni dizisi "Korkma Ben Yanındayım" için alınan erken final kararının ardından, uzun yıllar boyunca rol aldığı "Arka Sokaklar" dizisine dönme ihtimali gündeme geldi. Çoruh'un, 19. sezonu çekilecek olan "Arka Sokaklar" için görüşmelere başladığı iddia edildi.

'Arka sokaklar' sevgililerini sevindirecek haber
Yayınlanma:

Şevket Çoruh, daha önce uzun yıllar boyunca "Arka Sokaklar" dizisinde Mesut Komiser karakterine hayat vermiş ve diziden ayrılmıştı. Ardından başrolünde yer aldığı "Tetikçinin Oğlu" dizisiyle ekranlara dönmüş ancak proje kısa sürede sona ermişti. Son olarak "Korkma Ben Yanındayım" dizisinde rol alan Çoruh'un, bu dizisinin de final yapacağı açıklanmıştı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, "Arka Sokaklar" dizisinin 19. sezonunun çekilmesi için görüşmeler başladı ve bu yeni sezonda Çoruh'a teklif götürüldü. Usta yapımcı İlker İnanoğlu'nun imzasını taşıyan dizinin yeni sezonu için Çoruh'a yapılan teklif üzerine oyuncunun görüşmelere başladığı belirtiliyor.

Çoruh'un, daha önce de "Arka Sokaklar" dizisine geri dönme teklifleri aldığı ancak bu kez teklifin daha ciddi bir şekilde değerlendirildiği ifade ediliyor. Uzun yıllar boyunca Mesut Komiser karakteriyle izleyicinin sevgisini kazanan Çoruh'un, yeniden "Arka Sokaklar" kadrosuna katılması durumunda izleyiciler tarafından büyük bir sevinçle karşılanması bekleniyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.