Bahçeli ve Tuğrul Türkeş Meclis'te böyle görüntülendi

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sohbeti objektiflere yansıdı

Bahçeli ve Tuğrul Türkeş Meclis'te böyle görüntülendi
Yayınlanma:
Güncelleme:

TBMM Genel Kurulu'nda, dokunulmazlıklarla ilgili AK Parti’nin verdiği 2 maddelik Anayasa değişiklik teklifinin ilk tur görüşmeleri dün yapıldı. Oylama sırasında Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sohbeti objektiflere yansıdı.

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, oylama sırasında MHP sıralarına giderek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile tokalaştı ve bir süre sohbet etti.

BAHÇELİ, AĞIR SÖZLERLE TÜRKEŞ'İ TOPA TUTMUŞTU

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun seçim hükümeti için yaptığı bakanlık davetine olumlu yanıt veren Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş'e sert tepki gösterdi. Bahçeli, twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Tarih turnusol kâğıdı gibidir; ihanetle sadakati tasnif etmekle kalmaz, geleceğin hafızasına nakleder. Vatan sabırdır; mirasyediler idrak edemez" demişti.

Bahçeli, Türkeş'in gidişi MHP'ye oy kaybettirir mi sorusuna da "Bir dağa bir serçe konsa dağ ne kazanır, bir dağdan bir serçe kalksa dağ ne kaybeder? Bilmem anlatabildim mi?" sözleriyle cevap vermişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.