Başkan Kocaman: Ülkemiz gençlerimizle şahlanacak

Mübarek Ramazan ayının her günü iftar, sahur, teravih ve sonrasında hemşerileriyle bir araya gelen Mustafa Kocaman vatandaşlar ile biraraya geldi.

Başkan Kocaman: Ülkemiz gençlerimizle şahlanacak
Yayınlanma:

Mübarek Ramazan ayının her günü iftar, sahur, teravih ve sonrasında hemşerileriyle bir araya gelen Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Kartepe Genç Akademi öğrencileriyle iftarda bir araya geldi.

Başkan Kocaman'ın vizyoner projelerinden biri olan Kartepe Genç Akademi, kurulduğu günden bu yana gençlerin ilgi odağı haline geldi. Kartepe Genç Akademi, gençlerin eğitimine destek olurken, sosyal hayatlarının önemli bir parçası haline geldi, eğitim programları ve etkinlikleriyle dikkat çekti. Başkan Kocaman, mübarek Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Kartepe Genç Akademisi öğrencileriyle bir araya geldi. Başkan Kocaman, iftar yemeğinde samimi bir ortamda öğrencilerle sohbet ederek onların hayallerini ve özlemlerini dinledi.

"HAYALLERİNİZ BİZE EMANET"

Akademi'ye gösterilen yoğun ilgiden ve öğrencilerin burayı sahiplenmesinden duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Kocaman, "Biz inşa edip hak sahibine teslim ediyoruz. Buralara değer ve hayat veren sizlersiniz. ne mutlu bize, vatanına, milletine, bayrağına, ezanına bağlı, bilgili ve değerlere bağlı gençlerimizle yükseleceğiz. Hayalleriniz bize emanet. Siz isteyin, biz gerçekleştirelim."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.